Kaypacha 31 januari 2017; video met Nederlandse ondertiteling

Een buitengewoon inspirerende, en ook een zeer lange Kaypacha met een waanzinnig mooie boodschap die voorbij gaat aan wat wij denken dat normaal is in deze 3D wereld.

“Die totale verduistering brengt dingen omhoog, het brengt bewustzijn naar boven, en het geeft kansen voor evolutie en groei. Niet alleen voor deze week, niet alleen voor deze maand, maar gedurende ons hele leven, en voor de komende tweeduizend jaar van het Waterman-tijdperk.”

“Jouw kracht en wijsheid worden gevierd in je unieke vermogen om de ervaring van het leven met een nieuwe visie te bezien. De kracht ligt in de individualiteit, en de mogelijkheid om jezelf te zien door je eigen ogen en niet door de ogen van de ander. Zoals ‘ik ken mijzelf’, dank u zeer. Mijn oog, mijn getuige, mijn observeerder, ik ben wakker, dank u. Ik ben een individu, ik ben zelfbewust. Dit is een enorme kracht. Om machtig te zijn, moet je je eigen kracht terugnemen, en te bestaan binnen je eigen individualiteit. Dus dit is een krachtige manier, dit is de manier van de leeuw en de leeuwin, dit is de manier van Leeuw. Ik ben zelfbewust, ik ben een individu. Niemand kan mij leren of mij vertellen hoe ik mezelf moet zijn. Ik moet dat ontdekken, en daar uiting aan geven en ik moet bijna mezelf ‘creëren’ uit mijzelf door mezelf te zijn.”

“Ik wil mezelf kennen via mijn creaties. Ik creëer een song, een dans, een baby, een relatie, een huis of wat dan ook. Ik zie mezelf door mijn creaties, dus deze noordelijke maansknoop en de Maan conjunct de noordelijke maansknoop gaat hier echt op in, zoals op je creatieve zelfexpressie.”

De mantra voor deze week:
Het is moeilijk voor mij om mijzelf uit te drukken
betreffende zowel mijn toekomst als mijn verleden.
Ik zoek geen bevestiging of hang naar de liefde,
maar ben uiteindelijk klaar voor de ‘vereniging’.

 

Advertenties

2 gedachten over “Kaypacha 31 januari 2017; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Louise

    Goedemorgen ,wat een geweldige therapeutische aflevering van Kaypacha en de vertaling hier boven zou iedereen elke dag tegen zichzelf moeten zeggen, dat helpt echt…Prachtig,Bob en Irma heel hartelijk dank weer dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt….💐🙏

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s