Kaypacha 24 januari 2018; video met Nederlandse ondertiteling

“Venus komt eraan, de Zon en Venus reizen in feite samen op in de komende weken. Jupiter staat nog steeds vierkant met de maansknopen, Ik kan het daar even over hebben, maar de Zon en Venus komen eraan en die komen in conjunctie met de zuidelijke maansknoop. Dus deze totale maansverduistering komt niet alleen in oppositie met de Zon en niet alleen met de zuidelijke maansknoop, maar Venus ook.”

“Waterman is het elfde teken van de dierenriem. Het heerst over het 11e huis van de dierenriem. En het is 11 van de 12. En zoals ik afgelopen week al zei, hij is daar helemaal doorheen gegaan, En waterman gaat over globaal bewustzijn, het menselijke bewustzijn. Het is politiek, het is de VN, het is het wereldwijde web, het is wiskunde en astronomie en astrofysica, het gaat erom dat.. er is niets persoonlijks aan”

“Dit is een bepaald niveau in het evolutionaire proces dat te maken heeft met rebellie. Opstaan tegen de consensus, opstaan tegen de status quo van buitenaf. Ik zie de toekomst, ik zie het zelfs daarbuiten. Het elfde huis heeft te maken met de toekomst te maken. Vanuit dat ruimteschip ziet major Tom die hele kleine planeet, die steeds verder weg komt te staan, en zelfs verdwijnt tegen de tijd dat hij bij het Galactische centrum arriveert.”

“Dingen worden kleiner, dingen worden gereduceerd. Maar juist zoals in een wetenschappelijk experiment of onder een microscoop. Het is alsof je kunt kijken in die kleine microbenwereld. Via de weg omhoog naar het ontwakende derde oog kun je de kleine mensjes zien, kruipend over de planeet. Zien wat ze elkaar aandoen. Zien wat ze de planeet aandoen. Zien wie zich ontwikkelt en wie niet.”

De mantra voor deze week:

Van buiten de matrix,
objectief kijkend naar,
creëer ik oplossingen,
waarbij iedereen kan winnen.

3 gedachten over “Kaypacha 24 januari 2018; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Louise

  Nou de laatste zinnen van Kaypacha kloppen helemaal , helaas…..ik zeg al jaren tegen mensen,,visualiseer eens dat je op een wolk ligt en naar de aarde kijkt en ja dan zie je wat er eigenlijk allemaal gebeurd en helaas is dat buitengewoon treurig , zo treurig dat je eigenlijk niet meer van die wolk af wil.. Helaas barst alles uit zn voegen van de ego’s en dat is nu juist de verkeerde energie, en zie daar gaat het menszijn dus aan kapot, een soort collectieve vernietigings drang, jammer de planeet aarde is zo mooi, vroeger sprak men van het aardse paradijs……ik denk niet dat we het daar nog over hebben…….helaas. 🙏

 2. Marlena Vandecasteele

  Beste bob ,

  Ik heb begin deze maand een overschrijving gedaan voor het boek die later uitkomt ok maar ook voor de video 10 euro maar die heb ik nog niet ontvangen kan je dit eens na kijken AUB.

  Met vriendelijke groeten ,

  Vandecasteele Marlena

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Beste Marlena,
   Ik heb je op 19 januari een mail gestuurd met twee links om de video te downloaden. Ik zal je die nog een keer sturen. En er ook een YouTube link aan toevoegen.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s