Kaypacha 27 december 2017; video met Nederlandse ondertiteling

Een bijdrage van Irma Schiffers en Bob Kukler. Behalve voor deze prachtige reportage van Kaypacha vragen we ook jullie aandacht en steun voor onze persoonlijke projecten: Dutch Vision Movement  en de vertaalde video ‘Jupiter in Schorpioen‘.

“En als wij niet authentiek en in waarheid kunnen zijn met onszelf en naar de wereld, wie zijn we dan. We kunnen niet echt de autoriteit zijn waarvan Steenbok en Pluto in Steenbok en Saturnus in Steenbok echt willen dat we dat zijn. Dus het gaat over het terugnemen van je autoriteit. Het heeft te maken met meer soeverein worden en meer autonoom. En over het de-conditioneren van onszelf van wat de samenleving wil, wat de ouders willen, wat de partner wil, wat de kinderen willen, of wie dan ook. Wat de baas wil.”

“En het is angstig terrein daar, maar ik zal je vertellen, als je daar terechtkomt, zijn er anderen die precies hetzelfde doen. En het is vernederend, het is vernederend, vooral als je dingen achter houdt, onderdrukt, of gelogen hebt over bepaalde dingen, of als je iets pretendeert of de schijn ophoudt. En dan is het vernederend om te moeten zeggen ‘ik was bang en ik liet mijn ‘masker’ zien, in plaats van mijn ‘ware zelf’.

|En dat is waar het karma zich laat zien. Je kunt mensen pijn doen, mensen laten zitten, je eigen dromen aan diggelen laten gaan, of de dromen van anderen; en alles valt uit elkaar en het is gewoon één grote rotzooi, en aan het einde van het jaar is iedereen aan het reflecteren op 2017. Iedereen die ik heb gesproken heeft gezegd dat dit een van de moeilijkste klotejaren is geweest. Ja ja, en het is nog niet voorbij. Er zijn nog een paar dagen te gaan. Maar 2018 ziet er ook niet uit als een ‘makkie’, maar hoe eerder we ‘echt’ zijn, hoe eerder we in onze waarheid stappen, en onvoorwaardelijk van onszelf gaan houden. En hoe gemakkelijker deze weg zal zijn.”

De mantra voor deze week is:
Het is tijd voor mij om mijn masker af te doen,
omdat ik niet langer kan doen alsóf.
En de enige manier om door die angst heen te gaan
is mezelf lief te hebben, gewoon zoals ik ben.

5 gedachten over “Kaypacha 27 december 2017; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Louise

  Ik ben in m’n hele leven nog nooit iemand tegen gekomen die via astrologie zoveel spirituele/ psychologische waarheden heeft verteld……meestal is ‘t het een of het ander, een gezegend mens.. En ik heb net de video van Bob gezien ,,Jupiter in Schorpioen ,, geweldig ik moet er nog even van bijkomen want hij legt de vinger op de zere plek,ik denk dat iedereen met veel schorpioen invloed in zn horoscoop hier een geweldige les voorgeschoteld krijgt, heftig maar o zowaar…… ik kan het iedereen aanraden, ga ervoor…..het is een cadeau voor jezelf…… Dank Bob en Irma 🙏💖

 2. Hilde Walckiers

  Beste Bob,

  Wat ben ik blij met deze video.

  Bijzonder inspirerend en herkenbaar. Het is af en toe inderdaad confronterend maar bevrijdend fijn.

  Ik ga ervoor.

  Hartelijke, dankbare groet,

  Hilde.

  ________________________________

 3. licht zon

  Hoi Bob

  Graag koop ik Jupiter in Schorpioen van je …

  Waar kan ik het geld aan overmaken ?

  Lieve Groetjes Hetty

  ________________________________

 4. Sabine Francet

  for kaypacha
  may you also love yourself as you are because
  with or whitout mask
  we do love you

  great simple wishes for all

  sabine francet

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s