Kaypacha 20 december 2017; video met Nederlandse ondertiteling

“Het is aan ons als individuen om meer en meer verantwoordelijkheid te dragen. ‘Boy you’re gonna carry that weight’. De Beatles snapten het. En je draagt dat gewicht voor een lange tijd. Het is aan ieder van ons om die Steenbok-leiders te worden. We krijgen te maken met de Jupiter/Saturnus/Pluto -conjunctie in 2020 in Steenbok. Verandering van leiderschap, verandering van besturen, verandering van het paradigma. Dus dit is waarom we zijn geïncarneerd.”

“En Venus staat vierkant Cheiron op dit moment. Cheiron staat voor het doel van je ziel. Venus staat vierkant met Cheiron op dit moment en Boogschutter zegt, het is tijd. En dit is al een tijdje aan de gang. Om werkelijk verdieping aan te brengen in elke actie, elk woord, elk gesprek, in elke post. Het moet doelbewust zijn, en te maken hebben met wat echt is, en waarom we echt hier zijn. Het gaat niet meer om ‘het voor de gek houden’, niet meer om roddels, geen pogingen meer om aandacht te trekken, niet meer proberen veel geld te maken, niet meer bezig zijn om er goed uit te zien. Het gaat er nu om dat je in je eigen zieledoel komt!”

“En dat doel staat voor innerlijke transformatie. En het innerlijk loslaten van de dingen. Ik deed een hele video over Jupiter in Schorpioen*. Schorpioen staat voor het einde aan het individuele ego. In voorbereiding op een transpersoonlijk bewustzijn, geboren in Boogschutter. Dus Mars en Jupiter gaan daar doorheen en dat betekent dat het niet om jou gaat. Het gaat niet om mij. Het gaat er niet om hoe geweldig ik ben, hoe slim ik ben, hoe mooi ik ben of wat dan ook. Of hoe rijk ik ben of wat ik dan ook ben.”

* De video ‘Jupiter in Schorpioen’ is verkrijgbaar in de webshop van de website van Kaypacha. Rond de kerstdagen verschijnt deze video met Nederlandse ondertiteling. Deze kun je via mij verkrijgen. De mantra voor deze week:
Als een oude eikenboom in het bos op een zeer winderige dag
worden mijn bladeren en mijn takken heen en weer geslingerd,
sommige vallen er zelfs af
Ik sta hier stevig in mijn kern, terwijl alles om mij heen wervelt
Ik voel mijn kracht omdat mijn wortels diep gaan
Ik heb vrede met de hele wereld.

* De video ‘Jupiter in Schorpioen’ is verkrijgbaar in de webshop van de website van Kaypacha. Rond de kerstdagen verschijnt deze video met Nederlandse ondertiteling. Deze kun je via mij verkrijgen.

8 gedachten over “Kaypacha 20 december 2017; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Anoniem

  Dankjewel Bob dat je ook de video Jupiter in Schorpioen vertaalde en ondertitelde, en we ze via jou ook GRATIS kunnen ontvangen! Je bent een grote cadeau voor ons.
  Ik wens je veel succes met je boek.
  Lijkt me echt goed! Ook voor de jonge volwassenen,…
  Ik heb het financieel zelf niet ruim op dit moment,…doch wens dat alles financieel rond komt voor de publicatie.
  Via deze weg ook grote dank aan Irma Shiffers!
  BEDANKT OOR ALLES!
  ( ook voor deze rubriek van Kaypacha )
  Ik herken me in jou! in jullie!
  Fijne feestdagen op de manier gelijk jullie ’t Zelf willen vieren,;..
  Graag Annoniem

 2. Bob Kukler Berichtauteur

  Ik heb van Kaypacha toestemming gekregen om de video “Jupiter in Schorpioen” te vertalen en te ondertitelen en de inkomsten te laten vloeien naar mijn project van de uitgave van mijn boek. Want de crowdfunding-actie ivoor het boek s niet geslaagd. Kaypacha biedt zelf die video aan voor $11. Dus ik hanteer daar ongeveer dezelfde prijs voor, namelijk €10.

 3. Joke

  Dank je Bob en Irma voor jullie bijdragen in 2017. Ik zit ook niet ruim bij kas Bob, vandaar dat ik ook niet mee deed aan je crowdfunding aktie voor je boek. Jammer dat de aktie niet geslaagd is, maar ik vind het fijn dat je Kapacha’s video gaat vertalen en dat de inkomsten naar je projekt gaan. Daar zal ik zeker gebruik van maken. Ik wens jullie fijne en vredige Kerstdagen en voor 2018 een goede gezondheid en innerlijke transformatie.

 4. Louise

  Ik wens iedereen liefdevolle dagen toe , en Bob laat even weten hoe te financieren de video Jupiter in schorpioen , lieve groet Louise 🙏

 5. Bob Kukler Berichtauteur

  De planning is, Louise, om aanstaande woensdag de video “Jupiter in Schorpioen” online te zetten. Dan geef ik ook aan hoe het je het bedrag kunt overmaken en hoe je video dan ontvangt.
  Lieve groet, Bob

 6. Georges Hayen

  Beste Bob en Irma,
  dank voor deze goed vertaalde boodschap van Kaypacha!Ik heb ook interesse in de video “Jupiter in Schorpioen”
  We horen het wel volgende week hé!
  Ik stortte vorige week een kleine bijdrage op jullie organisatie,
  als dank voor een hele jaar genieten van jullie boodschappen!!
  Hayen G en L.

 7. Hilde

  ik weet nog niet hoe een en ander hier in mekaar zit. Wèl dat ik je boek had gesteund omdat ik het wil lezen. Hoe verneem ik als het alsnog uitkomt? De video’s van Kaypacha vind ik bijzonder interessant en herkenbaar. Ik ben heel blij dat ze vertaald zijn. Dank.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s