Kaypacha 6 december 2017; video met Nederlandse ondertiteling

Een bijdrage van Irma Schiffers en Bob Kukler. Behalve voor deze prachtige reportage van Kaypacha vragen we ook jullie aandacht en steun voor onze persoonlijke projecten die gericht zijn op bewustzijn, zoals Dutch Vision Movement 

“2018 is het jaar van de alchemistische transformatie van ‘de dood’ naar de wederopstanding. Het zal nog intenser gaan worden. Schorpioen is het teken van intensiteit, Jupiter is de planeet van ‘vermeerdering’.”

“Dit is het einde aan ‘ik, mijn, mij’ Geef jij iets aan de samenleving?
Ben jij een held? Ben jij een heldin? Ben jij een healer? Ben jij echt je zieledoel aan het verwezenlijken? Is dat wat Saturnus vierkant Cheiron heeft betekend? Dit hele afgelopen jaar betekent in contact komen met ons diepere zielendoel. En nu worden we op een enorme wijze opgeroepen om dit ook te leven en te doen en te zijn.”

“we hebben hier Neptunus in Vissen, en dat is zo’n enorme reis, want afgelopen januari vond het zaadje, de conjunctie van Venus en Neptunus plaats. Dat was afgelopen januari, op 10 graden, de 11e graad van Vissen. En nu, bijna een heel jaar later, is Venus helemaal rond gegaan en staat nu vierkant, en Neptunus is maar één graad opgeschoven. Hij ging naar boven en gaat nu retrograde en staat op het punt om weer voorwaarts te gaan, maar hij staat nu op de 12e graad van Vissen”

De mantra voor deze week:.
Als verse groente die geplukt is uit de tuin
stript het leven mij, snijdt me in stukken en kookt mij ook.
Omdat de hongerige wereld behoefte heeft
een heerlijke warme kop soep.

Advertenties

5 gedachten over “Kaypacha 6 december 2017; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Georges Hayen

  beste Irma en Bob, hartelijk dank, voor dit rapport, dat jullie verzorgen, en we zo duidelijke informatie mogen ontvangen, iedere week weer!! Jullie vroegen om een steuntje, en ik heb een poging gedaan om dit te doen, maar bij de betalingen ging het mis, als Belg. Door de omstandigheden hier nu, kan ik niet zo veel tijd steken, in het uitzoeken en proberen! Dus als er een andere weg is, wil ik het graag doen! Warme feestdagen en hartelijke groeten, Georges en Lizy Hayen

 2. Louise

  Allemachtig zit ik al 3 jaar in de soep pot en hoop dat het komende jaar een positieve transformatie wordt….. Het is weer een prachtige omschrijving van Kaypacha en voor mij persoonlijk op het lijf geschreven …….Kom maar eens iemand tegen die in korte tijd de vinger op de zere plek legt…..Daarom is het filmpje en vertaling zo van belang , heel veel dank Bob en Irma… 🙏💖

 3. Louise

  Nou ja Bob dat had ik nu helemaal niet verwacht ik ben er beroerd van…..jullie natuurlijk nog veel meer……. maar het komt goed geloof me misschien is nu niet de juiste tijd , een dikke knuffel voor julli beiden…. pffff nou hier moet ik ook even van bij komen…..lieve groet ❤️❤️

 4. Corrie van Hoof

  Beste Bob en Irma,
  hartelijk dank weer voor jullie trouwe inzet en erg jammer voor Bob dat de crowdfunding, zoals me daarnet is gebleken uit de mail van Voor de kunst, niet tot het gewenste resultaat heeft kunnen leiden.
  Mijn donatie is voor jou Bob als blijk van waardering voor je werk aan de ondertitelingen.
  Zou Voor de kunst deze reeds hebben geretourneerd naar mij, dan hoop ik dat jij me via mijn mailadres laat weten hoe ik het aan jou kan doen toekomen.
  All the best voor beiden en sfeervolle feestdagen toegewenst!
  Corrie

 5. Marlena Vandecasteele

  Beste bob ,

  Ik wil heel graag je boek ontvangen maar ik betaal niet met een betaalkaart kan je mij je rekening nummer en het bedrag doorgeven aub op de oude manier.

  MET VRIENDELIJKE GROETEN;

  Marlena

  ________________________________

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s