Black Friday aanbieding: nieuwe inzichten voor verrijking van je ziel

Ik heb je al geschreven over mijn roman ‘De Holist’. Ik heb je als lezer al gevraagd om mee te denken over de cover. En om een idee te geven van het boek heb ik je twee subhoofdstukken laten lezen.

Hieronder geef ik meer informatie over de roman. En daaronder tref je een speciale Black Friday aanbieding aan die geldt voor de gehele crowdfundingsperiode. We hebben nog een paar weken te gaan en ik vraag je mee te helpen dit boek het licht te laten zien door het nu in de ‘voorverkoop’ aan te schaffen. Als de crowdfundingsactie niet slaagt, dus het doelbedrag niet gehaald wordt, krijg je je geld van Stichting Voor De Kunst gewoon weer terug. Halen we het doelbedrag wel, dan krijg je de roman van 290 pagina’s met 20 kosmische schilderijen.van ARYA thuisgestuurd. Samen met onderstaande Black Friday aanbieding. Klik hier om het boek aan te schaffen en/of te gaan voor een andere tegenprestatie.

Roman ‘De Holist’. 

Angelo, afkomstig uit het Siriaanse sterrenstelsel, gaat na zijn “wake-up call” op zoek naar zijn kosmische liefde van wie hij in het Siriaanse sterrenstelsel is afgescheiden tijdens zijn incarnatie als mens op aarde. Daarnaast is Angelo op zoek naar de sleutel die hem weer kan brengen bij zijn oorspronkelijke scheppingskracht. In de vele gesprekken met het Hogere Zelf krijgt hij steeds meer inzichten in hoe hij die oorspronkelijke scheppingskracht weer kan terugwinnen. Deze nieuwe inzichten monden uit in het Osirische model, waarin de 12 energievelden worden behandeld om bij het 13e punt, het nulpunt, te komen. Dit vormt de poort tot contact met het universele scheppingsveld. Tijdens zijn leven op aarde komt Angelo ook in aanraking met de weerbarstigheid van het systeem; hij ontdekt dat binnen het onthutsende systeem niets is wat het lijkt. Hier doorheen breken is nodig voor de overgang naar het nieuwe paradigma.

Black Friday aanbieding: Ansichtkaart van ‘De Droom’ 

Bij doorgang van het project krijgt iedereen die de roman ‘De Holist’ aanschaft in de ‘voorverkoop’ (en/of voor een andere tegenprestatie gaat) als Black Friday aanbieding ook een ansichtkaart van 15 x 20 cm van het schilderij ‘De Droom’ van ARYA.

Bovendien wordt het originele schilderij van de cover (zie hierboven) verloot onder de donateurs.

 

Advertenties

5 gedachten over “Black Friday aanbieding: nieuwe inzichten voor verrijking van je ziel

 1. Louise

  Ohhh ook een van m’n favorieten, ik heb al 2 boeken besteld, gezien al die mooie kunstwerken had de prijs misschien wat hoger kunnen liggen……..nou lieve volgers ga ervoor en bestel er ook een als cadeau voor de kerst voor een goede vriend/ in …………💝

 2. Tania

  Jammer dat ook jullie meegaan in de commerciële bullshit Black Friday 😞
  Laat het gewoon in Amerika …….
  Ik geniet telkens van jullie waardevolle content maar dit hoort daar niet bij voor mij.
  Hartelijke groeten Tania

  Verzonden vanuit Outlook

  ________________________________

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Hi Tania,
   Ik ben het helemaal met je eens: laat die BS gewoon in Amerika. Ik heb dit bericht juist opgesteld met een grote knipoog (zie de heading), omdat ik heel graag de voorverkoop van mijn roman onder de aandacht wil brengen.

 3. Hilde Walckiers

  Beste Bob,

  Ik kreeg bericht dat jouw roman niet uit kan komen binnenkort. Jammer, ik had mij ingeschreven en inmiddels het overgemaakte bedrag terug gekregen. Wat gebeurt er nu verder met je boek? Ik heb nog steeds belangstelling.
  Groetje,
  H. Walckiers.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Beste Hilde,
   We gaan een aantal sporen bewandelen. We ga toch kijken of we geld bij elkaar kunnen krijgen voor een kleinere oplage. Er zal daarnaast een soort ‘voordruk’ zijn met een zeer kleine oplage als printing on demand. En we zijn in gesprek met uitgevers.
   Warme groet,
   Bob

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s