Kaypacha 1 november 2017; video met Nederlandse ondertiteling

Kort maar krachtig was de astrologische vooruitblik van Kaypacha voor deze week. Met een boodschap over het mooiste wat de kosmos te bieden heeft: de liefde.

“Ik heb eens even goed gekeken naar deze Schorpioen-energie en we weten dat de Zon driehoek staat met Neptunus. En Neptunus staat voor goddelijke liefde en dat gebeurt in het teken Vissen. Universeel, kosmisch, echt zachte zachte zachte liefde. Gevoelige liefde. Zeer subtiel, heel sensitief, heel kwetsbaar. En deze ontmoet de Zon in Schorpioen. En die Schorpioen is een soort seksuele, intieme, verbindende liefde. En Venus komt naar Schorpioen, samen met de Zon; de godin van de liefde.”

“Venus heeft te maken met het hartchakra en dan de Zon driehoek Neptunus nog. En uiteraard de volle Maan nog die eraan komt; Stier-Schorpioen. Dit kan heel mooi zijn. Venus is de heerser van Stier, Venus heerst over onze volle Maan. Ze zet de Maan vast in Stier dus dit is een heel krachtige tijd.”

“Er zijn verschillende vormen van liefde, fysieke liefde, goddelijke liefde, spirituele liefde, allemaal verschillende manieren om te verenigen. Liefde is eenheid, het is samenkomen. Maar als het om Schorpioen gaat dan transformeert het de liefde. Het is de liefde die het ego doodt. Het is de liefde die doodt. Het ego leeft in afscheiding en Venus in Schorpioen wil absolute en ultieme en totale vereniging. Dus dit is een transformatie die gaande is.”

De mantra voor deze week:
Met elke keuze die ik elke dag maak.
kies ik om te gaan of om te blijven.
In een 3D-wereld van verlies en winst
of meega naar een hogere trillingsgolf.

 

 

3 gedachten over “Kaypacha 1 november 2017; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Louise

    Tja hij is weer geweldig, met weinig woorden kun je veel zeggen.. Na 2,5 jaar Saturnus en 1 jaar lilith door m’n Schorpioen heb ik alle donkere krochten van m’n ziel doorlopen , voor mij is dit een betere tijd zeker als ik weer liefde voor mezelf kan voelen……veel dank Bob en Irma, zonder jullie filmpje en vertaling zou ik veel missen…….🌟⭐️🙏

    1. Lida

      dank aan de Great Kaypacha en jullie ! sinds jaren volg ik het Pelereport en ben elke keer weer geraakt door zijn woorden! ik heb het gevoel dat hij persoonlijk tegen mij praat zo spot on is hij elke keer weer! vooral in dit report!! thank you sooo much!!😍❤👌

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s