Kaypacha 18 oktober; video met Nederlandse ondertiteling

“Een nieuwe Maan in Weegschaal zet de toon voor de hele volgende maand. En deze hele volgende maand is gevuld met Maan-Uranus, Zon-Uranus is verlichting.Het is ontwaking, het is bevrijding. En het staat voor bevrijding door bruggen te bouwen. Tot eenheid en harmonie komen.”

“Het Sabian Symbool bi de nieuwe Maan: ‘een vliegtuig zeilt hoog in de heldere lucht’. Het is een bewustzijn dat in staat is om de conflicten te overstijgen alsmede de druk van een persoonlijk leven. Dit beeld symboliseert het vermogen dat latent aanwezig is in ieder individu, om de stress van het bestaan in deze wereld van dualiteit te overwegen vanaf een hoger niveau. Ik bedoel maar, dit is Uranus, toch? Het derde oog, Prometheus, Waterman, niet gehecht, vanuit het perspectief van de adelaar, op ons persoonlijke leven, op de gehele wereld, op het nieuws, familie, op alles. Dit is de tijd om echt een hoog perspectief te verkrijgen. Door gebruikmaking van zijn geest, gesteund door de inspanningen en de strijd van de vorige generaties. En door de samenwerking met andere mensen. Het individu kan een nieuw perspectief krijgen op de menselijke problemen. En vrijheid en vrede bereiken in het hemelse gebied van zijn bestaan. Het is een stadium van transcendente verwerkelijking.”

“Schorpioen heeft te maken met alchemistische transformatie, door osmose en vereniging worden we groter dan we alleen zouden kunnen bereiken, met onszelf. Het is ‘Wow!’ Dus dit kan een week zijn van plotselinge onverwachte pieken in de extase en de vlammen die hoog in de heldere lucht schieten, de opening van het derde oog, en de aha-momenten, en…het kan ook heel erg eng zijn, en zeer instabiel en zeer zenuwslopend als we middenin het conflict zitten, in de derde dimensie, in een poging om niet te verliezen.”

De mantra voor deze week:
Ik geef me over aan de liefde, ook al ben ik super bang
en ik open mijn hart voor jou
Ik nodig de healing en transformatie uit
wat alleen liefhebben kan doen.

3 gedachten over “Kaypacha 18 oktober; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Louise

  Leuk zo vroeg, die Kaypacha , was wel weer een wijze les maar wel positief, ben benieuwd , ik moet nog wel even wennen aan dat baardje haha,alhoewel tijdens mijn transformatie ben ik ook van kort blond naar lang wat donkerder gegaan,ben benieuwd wat eruit komt, wel interessant dat mensen hun uiterlijk tijdens een transformatie veranderen ,Dank Bob en Irma 🍄🍁🙏

 2. Sabine Francet

  white

  all colours

  peace

  non spoken

  transformation

  off theheart

  starting in the middle?

  our sun

  the sun

  we all longing for

  so whitout guilt or shame

  we’ll stick together and go for it

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s