Kaypacha 21 september; video met Nederlandse ondertiteling

Een zeer inspirerende Kaypacha deze week met een heel essentiële boodschap, waarbij hij oog heeft voor de grotere cycli.
“Jupiter beweegt zich nu richting het teken Schorpioen, 10 oktober, gevolgd door Saturnus die naar Steenbok gaat; 20 december. We verschuiven van lucht en vuur naar aarde en water. En dat gaat zwaar worden. En er zullen echt diepgaande, duistere mysteriën plaatsvinden. En alles wat ik kan zeggen is, het onderbewuste betekent echt iets. (…). Als we gaan kijken naar het onderbewuste, naar de schaduw, naar de geest, naar het oneindige, en naar de multidimensionale wezens, naar ‘geesten’, naar spirits die op het punt staan te gaan spreken, dan beginnen we te verschuiven naar een gebied waar datgene wat we denken en analyseren niet aanwezig is. Daar is geen ‘rede’, maar er zijn wel intenties.”
“We gaan dat soort gebieden in, vlak voor de nieuwe geboorte. Je zult de dingen moeten laten gaan. Je zult het allemaal moeten verliezen om opnieuw geboren te worden. Het zaad moet sterven opdat het opnieuw geboren kan worden.”
“Wat ik wil zeggen is dat je in je innerlijke waarnemer moet gaan. Dit zijn tijden waarin je jezelf kunt zien, en zelfs beter, duidelijker dan ooit tevoren. Het is een tijd om echt aandacht te hebben; wat is de boodschap die spirit je probeert te geven. Wat is de grotere intentie, de goddelijke wil die zich afspeelt in jouw leven. Vaak zien we het niet, we zijn te druk. We schenken er geen aandacht aan. We stellen onze doelen, zijn doelgericht, zoeken naar resultaten, gaan achter het geld aan, achter seks aan, achter de liefde aan, ongeacht
achter wat dan ook (…). Het leven trekt voorbij en slaat ons in het gezicht. Word wakker! Ruik de rozengeur. Kijk verder dan de oppervlakte. Wees niet zo oppervlakkig.”
De mantra voor deze week:
Als de oude manier oplost en tot chaos wordt,
als een voorwaarde voor dé nieuwe geboorte,
dan zie ik de spirituele, intentionele herstructurering
als een voetafdruk op Moeder Aarde.

Advertenties

7 gedachten over “Kaypacha 21 september; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Louise

  Wat een prachtige intense boodschap, terwijl ik aan het kijken ben(emotioneel ) vloog er een witte gedaante door mijn kamer, de laatste weken zie ik ook steeds dubbele getallen . Maar ik ben blij dat we naar een andere periode gaan, ik zou het zoveel mensen meer gunnen om zooo diep te gaan……….. Ik voel me zo bevoorrecht om op deze site te komen en al die prachtige uitzendingen gewoon in het Nederlands te kunnen volgen, dat geeft zoveel rust, …… Dank Bob en Irma…..❤️🙏

 2. Thea Groot

  Iedere week weer zo blij mee met jullie vertaling!
  De ene keer wat sneller dan de andere keer, maakt niet uit, hij is er iedere keer weer opnieuw!
  Intens dankbaar voor jullie inzet 💜

 3. Corrie Wolters

  Dank je wel dat er elke week weer een Nederlandse vertaling door jullie wordt gemaakt, ik zou anders de informatie van Kaypacha niet kunnen luisteren/lezen. Ik kijk elke week uit naar vrijdag
  om te horen hoe de ontwikkelingen zijn voor de komende week.

 4. Joke

  Lieve Bob en Irma, sinds een tijdje heb ik vandaag via jullie website Kaypacha van 21 sept. met Ned. ondertiteling gevolgd. Elke week kijk en luister ik naar zijn Pelereport met veel genoegen. Sinds vorige week is hij wat later. Vandaag is er ook nog geen nieuwe. Daardoor even de tijd genomen om die van de afgelopen week met jullie ondertiteling te bekijken, te beluisteren. Ontdekte ik net een fout in de vertaling! Zo net na 17:17u heeft hij het over: ‘the hunter seaking the game’. Jullie hebben ‘game’ vertaald met ‘spel’. Maar hier gaat het om ‘wild’ of ‘buit’. De jager op zoek naar wild. Op zoek naar zijn buit. Ook al is het vaak een spel tussen de jager en het bejaagde ;-). Verder weer heel erg genoten van Kaypacha en jullie vertaling. Dat maakt het net even wat makkelijker. En wat goed dat jullie dit doen!! Dank jullie wel voor al jullie inzet daarvoor!!!
  Ik heb een tijdlang jullie link en de vertaling in pdf (via de link ‘Dutch’ bij Newparadigmastrology te verkrijgen) naar anderen doorgestuurd. Die waren daar heel blij mee.
  Ik heb even gechecked of ik New Paradigm Astrology en de link goed had. Is de link bij 21 september niet goed. Die van 13 en 6 zijn wel goed!
  Bob en Irma, ik hoop dat Kaypacha nog heel lang doorgaat met zijn Pele reports en dat jullie doorgaan met vertalen en publiceren. Heel erg bedankt, Joke

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s