Kaypacha 5 juli 2017; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Een zeer sterke Kaypacha met een bijzonder relevante boodschap: gebruik je creatieve en healing potentieel en bevrijd je uit dit wurgende systeem. En laten we daarmee zoveel mogelijk mensen inspireren om hetzelfde te doen. Dan valt dit systeem vanzelf om.

“Deze tijden zijn onzeker. Er is veel hebzucht, er is veel eigenbelang. Er is hier heel veel aan de hand dat als het ware is geïmplanteerd, waar we in geboren zijn, een conditie of een situatie die wij hier zullen moeten veranderen.Dus het eerste wat we moeten doen is het herkennen. (…) En die begint met ‘ik, die in staat is om te zien’, zonder illusies, zonder te doen alsof, zonder door een roze bril te kijken, alsof alles in orde komt… Bullshit! Alles gaat niet goedkomen als wij op onze kont blijven zitten.”

“Wat er nu gebeurt, is dat we het voelen sudderen, en dat we ons een beetje oncomfortabel voelen of een beetje onzeker of zelfs een beetje kwaad en overstuur. Zo van: waarom kom ik niet vooruit’? Of waarom is er een tekort? Waarom leef ik niet in overvloed en de welvaart die ik me heb voorgesteld, terwijl ik weet dat het mogelijk is? En het is net alsof we een afgebroken systeem hebben.”

“En of het nu gaat om dans, muziek, kunst, massage, acupressuur, alle vormen van alternatief voedsel, voeding, yoga, sport, avontuur, entertainment, wat je maar bedenken kunt, maak er gewoon een therapie van. Maak er iets goeds van zodat we daar een markering aan kunnen geven. En dit zal mensen aantrekken uit hun hokjes vandaan, vanuit hun glazen gebouwen met air conditioning, en vanuit hun steden, en alle andere draken. Het gaat erom dat je ze uit de ‘draak’ trekt. Uit hun gevangenis.”

De mantra voor deze week:
Het is tijd om het systeem te veranderen
en te komen met een heel nieuw plan
Dat begint bij mij als ik in staat ben
om in de toekomst van de mensheid te kijken

 

2 gedachten over “Kaypacha 5 juli 2017; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Louise

    Wat een prachtige weergave van alle problemen , Kaypacha heeft zichzelf weer helemaal overtroffen……..ik wou dat meer mensen hier eens naar keken, het is zo realistisch ………..maar vrees dat de meeste mensen zich bezig houden met de vakantie …………helaas val ik in de categorie diep tot de bodem van de put……..hoezo uit balans…….ik ga zwevend door het leven nu met een Meniere……… Tja het is maar goed dat ik diep vertrouwen heb in de goede afloop…….. mijn dank is groot voor jullie bijdrage Bob en Irma…..lieve groet 🙏💐

  2. Joke

    Ja, ik was de afgelopen dagen even behoorlijk uit balans, maar vandaag viel het kwartje, mede dankzij Kapacha. Ik was razend op iemand, omdat ik iets deed voor die persoon, tot een paar keer aan toe, terwijl het niet goed voelde. En wauw, daar kwam het inzicht, een heeeeeel diep ingeworteld patroon. Ik had me een schuldgevoel over iets aan laten praten. Afijn, ik heb dat zelf gedaan, dus ik zou de persoon moeten bedanken voor het inzicht. Ik ga het wel uitpraten, vanuit mezelf en het niet bij de ander leggen. Eigenlijk spreekt mijn lichaam boekdelen. Als ik daar meer naar zou luisteren, heb ik inner guidance. Jullie weer bedankt voor het vertalen Irma en Bob.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s