Kaypacha 24 mei 2017, video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Grote dingen deze week, aankomende vrijdag als de Maan naar Tweelingen gaat, komt ze driehoek te staan met Jupiter, vierkant met Neptunus, sextiel met Venus, conjunct Mars, in oppositie met Saturnus, sextiel Uranus, wow! Een grote dag, vrijdag als ze daar doorheen gaat. Dan gaat ze naar de latere graden en zondag is nog zo’n grote dag, want dan gaat ze naar Kreeft. En wat gaat ze in Kreeft doen? Dan komt ze voorbij en komt vierkant met Jupiter te staan, driehoek met Neptunus, sextiel met Mercurius, in oppositie met Pluto vierkant Uranus, wooh!”

“En wat nog meer? Ik kwam met een aantal gedachten over dit alles, en dat is dat Venus vierkant Pluto staat, en die gaat binnenkort samen met Eris. De Godin van de onenigheid. En deze Zon/Maan staat in oppositie met Lillith. En die brengt dat schaduw naar boven betreffende religies en rond de waarheid en over de zin van het leven. En de schaduw die dat vertegenwoordigt in de wereld.”

“Ik zou ieder van jullie willen aanmoedigen om je niet te laten meeslepen in deze polariteit en niet in oordelen terecht te komen. En niet erin te raken, en blijf in die waarheid. In die bron, in die prachtige ruimte waarin je recht doet aan jezelf. En liefde gaat voorbij de polariteit Dat is de totale vergeving en compassie.

De mantra voor deze week:
Mijn diepste, ware identiteit,
ontstaat van binnenuit.
Niet langer gedefinieerd door goed of fout
niet in staat tot zonde.

3 gedachten over “Kaypacha 24 mei 2017, video met Nederlandse ondertiteling

 1. Joke

  Wouw, ik open net mijn computer. Net 3 dagen op stap geweest (fietsen,wandelen) met 2 zussen en 1 schoonzus. Ik ben met zo’n dankbaar gevoel thuisgekomen. Alle 4 heel verschillende meiden, Ik eet anders etc. etc. verschillende interesses etc. wel/geen spiritualiteit. Het zijn in feite alleen maar woorden, wat maakt het uit. De polariteiten en verschillen maakten niets uit. Er was geen goed of fout. Wat er was was HARTSVERBINDING. En als er al verschillen waren, kon daar vanuit gelijkwaardigheid over gepraat worden. Zo wil ik leven. En er was samenwerking, samendelen, waar KAPACHA het zo vaak over heeft. De diversiteit van ons vieren, was aanvullend. Ik voel me een gelukkig mens. Dit wilde ik even delen.

 2. Sabine Francet

  understanding is what we do

  understanding is where we stay

  where compassiion can grow

  from there we live in

  words can not explain what the soul paints us to reate

  from day to day from second to second

  oh yes we can

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s