De meedogenloze wereld van de machtige elite onthuld door een insider

Twee maanden geleden publiceerde mijn collega van Gewoon-Spiritualiteit.nl, Irma Schiffers, op De Vrije Media TV een ontroerend en ontluisterend interview met Ronald Bernard, waarin hij de meedogenloze wereld van de machtige elite onthult, waar hij voor gewerkt heeft voordat “zijn diepvrieskist ging ontdooien”. Dit interview is ‘a must see’ voor iedereen. Het interview gaat intussen de wereld over en is al beschikbaar met ondertiteling in het Engels, Fins, Frans en Spaans. In Italië heeft Maurizio Blondet op zijn blog 8 minuten vertaald vanuit de Franse versie. Naar aanleiding daarvan is er op de site Libre associazione di idee een Italiaans artikel over het interview verschenen dat Irma mij toezond en dat ik hieronder vertaald heb.

Ik hoop dat velen notie willen nemen van het mooie werk dat Irma Schiffers en haar collega’s doen via DVM-TV.

Voordat je de vertaling uit het Italiaans leest, zie je een schilderij dat Arja Leenders heeft gemaakt voor één van de hoofdstukken van de roman die ik aan het schrijven ben en die gaat over de wereld achter de wereld.

“Satanische elite heeft mij betrokken bij het offeren van kinderen”

 Menselijke offeringen, met als slachtoffers kinderen. De deelnemers, leden van de financiële, internationale superelite, chanteren vervolgens het hele leven door. Het is de inhoud van een schokkend video-interview dat gemaakt is door de Nederlandse journaliste Irma Schiffers voor het onafhankelijke netwerk ‘De vrijde Media TV’. In de videofilm die geplaatst is op YouTube, zien we een jonguitziende man die als klokkenluider naar buiten treedt, de medelander Ronald Bernard, die expert is in ‘psychologie van financiën’, een sector die zich bezighoudt met het ‘overtuigen van de cliënt’. Hevig geëmotioneerd is Bernard, waaneer hij opnieuw de ervaring ophaalt die schraagt het te hebben meegemaakt: hij heeft uiteindelijk geweigerd om kinderen te misbruiken, tijdens satanische riten die georganiseerd zijn door buiten verdenking staande vertegenwoordigers van de allerhoogste macht. Zijn ogen vullen zich met tranen. “Kinderen,” zegt hij halfzacht. Hij lijkt geschokt bij de herinnering. “Is je gevraagd dat te doen?” vroeg de interviewster hem. “Ja, maar ik heb het niet gekund,” onderbreekt hij, hij kan bijna niet meer praten. Vervolgens herpakt hij zich: zijn geweten leek ‘ontdooid’. En hij heeft toen nee gezegd. “Wanneer je diepgaand verzeild raakt in deze kringen,” vertelt hij. “Dan laten ze je een contract tekenen voor het leven: je mag nooit de namen van de bedrijven, de organisaties of de personen onthullen. Ik denk dat ik daarom nog in leven ben,” beweert Beranrd, die inderdaad goed uitkijkt om namen te noemen.

Het zeer langdurende interview dat ondertiteld is in het Frans en vertaald is in het Italiaans op het blog van Maurizio Blondet, geeft licht op ontluisterende verwikkelingen, zoals beschreven in de roman ‘Nel nome di Ishmael’ (= In de naam van Ismaël) waarvoor de auteur, Giuseppe Genna, het compliment ontving van Francesco Cossiga die aan de telefoon tegen hem zei: “Goed zo, Genna, ik zie dat je hebt begrepen hoe dit systeem werkt.” De intrige van de roman ‘onthult’ aan Ismael een geheime organisatie, waarachter zich de hoogste punten van de planetaire macht verbergen: economie, financiën, politiek, militairen, geheime diensten. Hun ‘methode’? Vermoorden van lastige leiders, waarbij de aanslag vooraf wordt gegaan door het stelselmatig ontdekken van een lijk van een kind, soms ook een pasgeboren kind, dat vreselijk misbruikt is en ‘geofferd’ wordt. Het merendeel van die mensen, zo zegt vandaag de Nederlander Bernard, is aangesloten bij een speciale religie die hij ‘luceferiaans’ noemt. In 2016 deed in Zwitserland het verwarrende, ‘artistieke’, muzikale en multimediale optreden veel stof opwaaien, dat in scene was gezet voor de inwijding van de spoorwegtunnel door de Gotthard: een spectaculaire choreografie met tientallen figuranten die vanuit het ‘ondermens’ aspect waren verlaagd tot slaven om een god-baas te adoreren. Dit alles onder de onverstoorbare blik van de hoogste Europese autoriteiten.

“Ik was in contact met deze kringen, deze netwerken,” vertelt Bernard aan Schiffers. “Voor mij waren ze niet anders dan cliënten”, licht hij toe. “Daarom heb ik de plekken bezocht die ‘Satan-kerk’ werden genoemd, maar alleen als bezoeker: een uitgenodigde, terzijde gelaten”. En zij? “Zij deden hun ‘heilige missen’ met naakte vrouwen en alcoholische dranken. De Nederlander gaat verder: “In die tijd hebben al deze dingen me vermaakt”. Kortom, niets serieus. Maar dan op een dag, vertelt Bernard te zijn uitgenodigd in het buitenland om mee te doen aan het offeren. En hier begint de man in te storten: hij spreekt over kinderen, hij verklaart erdoor geschokt te zijn. Via onderbrekingen, verlegenheden en commotie laat hij weten dat hij heeft geweigerd om mee te doen aan zoiets afschuwelijks. “Na dit begon ik langzamerhand in te storten.” Niettemin, zegt hij, was dat de wereld waarin ik me bevond: “Zo begon ik professionele opdrachten te weigeren om die op te volgen.” Zijn weigering, zegt hij, bracht hem in gevaar. “Dit had van mij duidelijk een bedreiging gemaakt voor hen. Ik was niet meer in staat om op optimale manier te functioneren, ik wankelde, weigerde enige opdrachten. Ik had niet meegedaan…!”

Het doel van deze duistere rituelen? “Dat was alles onder de duim te houden, met chantage. Je moest onderworpen zijn aan de chantage. En ze deden het door middel van de kinderen. Dit had mij geschokt,” sprak Bernard duidelijk uit, door de tranen heen. Hij voegt toe ”Helaas, de waarheid is wat er gebeurt in de hele wereld en al sinds duizenden jaren.” De Nederlandse financier citeert de Bijbel en spreekt over Satan, waarbij hij toevoegt theologie gestudeerd te hebben om een betekenis aan dit alles te geven, na ‘nummer één te zijn geweest in die andere wereld, die de massapsychologie toepast op het zakenleven. “Ik was in staat de situatie in mijn voordeel te manipuleren.” De interviewster benoemt het Tavistock-instituut, de mind-control , CIA-projecten als MK-Ultra. Bernard stemt in: “Ja, precies, maar dit maakte deel uit van mijn werk.” Hij licht toe: “Wanneer ze transacties doen, moeten ze de media manipuleren, ze moeten heel veel zaken manipuleren, omdat niets aan het toeval overgelaten kan worden. Alles is vervalst. Ze zijn gewend om de mensheid te zien als een kudde schapen. Ze gebruiken een paar schaapsherdershonden om de mensheid te drijven zoals zij willen. En eerlijk gezegd, ik zie dit overal gebeuren. De mensheid begrijpt niet dat ze volledig gemanipuleerd wordt; ze is volledig in beslag genomen in een proces van overleven. En dit is geprogrammeerd. En ze ontdekken hoe makkelijk het is om de massa te manipuleren, wanneer ze zelf aan de touwtjes trekken.”

Je reinste cynisme in de super-top haalt ‘spijtoptant’ Bernard een herinnering op. In die exclusieve kringen vermorzelen ze de gewone mensen; gewoon een product, afval. Alles is afval: de natuur, de paneet, alles mag verbranden, alles mag kapot. De mensen zijn alleen nutteloze parasieten die alleen dienen om hen te laten groeien, om hen hun doelen te laten halen. De super-slechteriken, volgens Bernard, handelen uit pure haat, in een ascetische en fanatieke puurheid: een haat naar het menselijke soort, de mens, de schepping. Afschuwelijke verwoestingen op elk niveau, door het ‘offeren’ van minderjarigen aan dat economische van hele volkeren, volbracht alsof het ‘offergeschenken’ waren voor de anti-goddelijkheid aan wie deze oligarchie zou zijn toegewijd. ”De ernst van dit alles wordt door weinig mensen op waarde geschat,” dringt Bernard aan. “ Omdat dit een vernietigende kracht is die haat draagt naar de mensheid. Het haat de schepping, het haat het leven. En het zal er alles aan doen om het volledig te vernietigen. En hun manier om dit te doen is de mensheid te verdelen; ‘verdeel en heers’ is hun waarheid.” Bernard verklaart het wijde gebruik van de geheime diensten om terrorisme en oorlogen te veroorzaken met als doel om een grote hoeveelheid leed en ellende te creëren in deze wereld.

Handel in drugs, in wapens en ook van mensen, zijn methodes -zegt Bernard nog- waarmee de zwarte fondsen van de ’intelligence’ structuren implementeren met als taak om de ‘hel op aarde’ te organiseren. Hij zegt: “De hele wereld die we denken te kennen, is een illusie.” Hij voegt eraan toe: “Dat wat ze ons doen geloven, is compleet vals.” Hij ondersteunt dat ontdekt te hebben dankzij het soort werk dat hij heeft gedaan. “Alles is gefinancierd,” dringt Bernard aan, waarbij hij zinspeelt op bijvoorbeeld ISIS. “Er is een compleet onzichtbare wereld,” zegt Bernard die toegeeft dat hij onlangs de moeite heeft genomen om de Protocollen van de Wijzen van Sion te ontwarren; een historische, vals document dat gemaakt is om het antisemitisme te voeden. Een megaklus van manipulatie die gemaakt is in Rusland door de Okhrana, de geheime, Tsaristische politie en die gepubliceerd is in 1903. Meer dan een eeuw later vindt Ronald Bernard het interessant: ”Als je het goed bestudeert en begrijpt, dan lees je er een krant in van het dagelijkse leven.” Maar los van de oude rommel van het Europese racisme voor de tijd van Hitler verklaart de Nederlandse, financiële man dat de satanische rituelen van de elite met het offeren van kinderen die echt schokkend en alarmerend lijken: “De mensen verdedigen zich niet, ze verzetten zich niet. Ze begrijpt niet wat de werkelijke realiteit is.” Verder citeert hij nog de satan in de bijbel die intussen gedemystificeerd is door de exegese: in het oude testament had de satan een sociale rol, die van de gerechtelijke tegenstander in het geval van meningsverschillen. Dit ontneemt echter niet dat, op hogere plannen van de macht, in het geloof dat het principe van het kwaad echt bestaat: aan wie misschien onschuldige kinderen geofferd worden?

 

 

 

Advertenties

9 gedachten over “De meedogenloze wereld van de machtige elite onthuld door een insider

 1. Louise

  Pfff ja ik had t al gezien, en elke keer krijg ik steeds meer minachting voor de mensheid …… maar eigenlijk is het een probleem van alle tijden..” Toen ik nog heel jong was, hsp en heel spiritueel al, vond ik dieren offeren al zo raar, dat moest van God, maar ook kinderen. En als ik dan vertelde dat God dat helemaal niet wilde, nou ik ben wat verketterd.. Ik vind het trouwens een heel moeilijke tijd, m’n hart huilt en m’n ziel verscholen, ik moet dit aardse leven nog wel afmaken.. En dat allemaal tijdens de moeilijkste transformatie uit m’n leven …..Ik vind dat jullie ongelofelijk goed werk doen, mijn diepste dank daarvoor …Wat een prachtig schilderij hier boven, ik hoop dat als je boek uitkomt je het wel even laat weten,succes er mee……..lieve groet Louise 🙏 PS ik kom van ver, buiten het zonnestelsel vanuit het licht, en alles is energetisch , zo veel kalmte en liefde en intelligentie en soms denk ik dat ik in een straf kolonie terecht ben gekomen,jaja klinkt negatief want er zijn ook mooie momenten, maar toch,snap ik de aardse mens niet altyd…..👽 Weet je wat ik zie in het schilderij hierboven, twee zaad cellen , het begin van het ineen strengelen ( samensmelten van nieuw leven) tja vrije interpretatie van mij….voelt heel teder……

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Ja, Louise, ik hou jullie zeker op de hoogte over de voortgang van de roman. Het wordt een kosmische roman waarbij de hoofdpersonage een ervaring heeft -net als jij Louise- dat hij afkomstig is uit een ander sterrenstelsel. Tijdens zijn leven op aarde (natuurlijk onderdeel van de kosmos) heeft hij nog contact met dat sterrenstelsel.
   De roman gaat 20 hoofdstukken bevatten. En bij elke hoofdstuk komt een schilderij van Arja Leenders. Zij schildert intuïtief, gestuurd vanuit de kosmos.
   Lieve groet, Bob

  2. Pauline Zeijlemaker

   Leve de hernieuwde mogelijkheden om de Grote Illusie te doorbreken. Leve de Paradigma Omdraaiing ;-)

   …en nu niet te lang in de helle zwaveldampen blijven hangen, hoor. Dat hebben ‘ze’ je graag. Immers Levenskramp als in angst, kwaadheid, machteloosheid, is als voedsel voor de lagere energieën. Nu eens aangereikt door een zgn. Afvallige Psychopaat, die toch maar even je maag doet laten draaien, je hart doet huilen en terloops alle donkere delen van je eigen wezen aanraakt… Zou het opzet zijn, afleidingsmanoeuvre? Immers zo blijf je wel weer lekker frutten in het Lijden…

 2. Joke

  Ja, ik heb over dit onderwerp al veel gehoord, maar het min of meer weggestopt, omdat het me zoveel pijn doet. En vooral mijn lichaam doet pijn. Ik ben blij dat het naar buiten komt, maar merk dat ik er ook door in een lagere trilling komt. Het doet me ook denken aan de uitzendingen van Martijn van Staveren over “mind control”. Ik ben in de oorlog geboren en heb de laatste tijd weer veel op t.v. gezien over de 2e wereldoorlog. Dat moet ik op een gegeven moment de t.v. uitzetten, omdat het me zoveel pijn doet. Ik worstel met hoe blijf ik op de hoogte van alle gruwelijkheden, realiteiten en tegelijkertijd hoe kan ik LIEFDE blijven zien. Ik heb in iedere gevel heel veel bewondering voor deze klokkenluider. En jullie Bob en Irma en de anderen brengen gelukkig ook veel mooie dingen naar buiten. Goed dat je dat boek aan het schrijven bent. Liefs Joke

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Tja… Joke en alle anderen die met hetzelfde worstelen als Joke. Er komen in het interview van Irma met Ronald diverse zaken aan bod die misschien wel antwoord geven op je worsteling. Er zijn nog geen tienduizend mensen wereldwijd die achter de schermen alles, werkelijk alles bepalen. Dat zijn de mensen die echt over al het geld beschikken (deze onzichtbare mensen bezitten honderden keer meer dan de officieel rijkste man ter wereld). Deze mensen hangen een ander geloof aan: het luceferiaanse, satanische geloof dat in de essentie bestaat uit een grenzeloze haat naar de mensheid en de schepping. En ze weten hoe ze de mens in een toestand van angst en overleven kunnen houden. En alles wat we om ons heen zien, als oorlog, gruwelijkheden en ellende, is door hen in scene gezet om de mensheid in de toestand te houden van angst en overleven. En de oplossing volgens Ronald Bernard is niet het zien van liefde, maar het ZIEN dat we LIEFDE ZIJN. Zij zijn bang voor ons als wij weer ervan bewust worden dat wij mensen de goddelijke wezens uit het scheppingsveld van liefde zijn. Als we dat beseffen en vanuit die kracht onze LIEFDE en LICHT laten schijnen, zijn die nog geen 10.000 wezens in één keer hun macht kwijt. Dit geeft Ronald Bernard zo mooi weer in het interview met het voorbeeld van die ene aansteker die aangaat in een donkere ruimte en al zo veel meer zichtbaar maakt. Laten wij dan met duizenden, miljoenen, tientallen miljoenen ons licht ontsteken… dan wordt er ontzettend veel meer zichtbaar. Dat is de wezenlijke transformatie.
   Lieve groet

 3. Joke

  Dank je Bob voor het reageren. Ik zat even in een dip. Als ik heel diep ga, voel ik dat ik LIEFDE ben. Op een diep nivo weet en kan ik het voelen. Ik was het alleen even kwijt. Dus dank je voor het her-inneren. Ik krijg tranen in mijn ogen en ben zo gevoelig. Daarom kan ik het LICHT ook zo goed voelen. Dat voelde ik als heel klein kind al, als ik buiten speelde. Wij zijn inderdaad met veel meer en kunnen met tientallen miljarden ons LICHT laten schijnen. Ik ga het interview dus
  zeker bekijken, op een rustig moment.

 4. Hilde

  Wat een mooie zin,”niet het zien van liefde ,maar het zien dat wij liefde zijn.!
  Het praten over liefde gaat vele makkelijk af,maar het leven in respect met elkaar en liefde zijn,”dat onze opdracht “is ,is vele male moeilijker.
  Als ik vertel over wat ik weet van wat ik hier gelezen heb bv , krijg ik een lading nare energie over mij heen van spirituele mensen die het denken te weten,….zeggen dat ik dan niet in liefde ben,…zwaar op de hand ,…..complot denker….. enz…..terwijl het voor mij juist een weten is ….met bijde benen stevig op de grond te blijven staan en mijn lichttje niet te laten doven.Juist van informatie worden wij wakker en bewust toch?En waar Licht is is er ook donker.
  Het Licht wijkt nooit voor het donker,maar het donker wijkt altijd voor het Licht.
  De kracht is juist je kwetsbaarheid en overgave toe te laten zonder jezelf te verliezen.
  Dat is wat ik voor ogen houd,want dankzij het duistere kun je het Licht op waarde schatten.
  Ik ben juist heel blij met deze informatie,dat is er ook!
  Ik ben liever gekwetst door de waarheid,dan getroost door een leugen.
  MARTIN LUTHER KING zei:
  “ER KOMT EEN MOMENT WAAROP DE STILTE VAN HET ZWIJGEN GELIJK STAAT AAN VERRAAD.
  Zo belangrijk is het om alles boven water te krijgen,dank je wel!
  Zolang de massa vanuit de comfortzone het huidige leven blijft continueren,dan koestert men zijn onbewustheid .
  Dank je wel Bob ,ik wil alles weten wat mijn brein aan kan.
  Hilde.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Ja, zo is het. Hilde. Veel mensen, ook spirituele mensen, willen de waarheid niet onder ogen zien. Maar juist door waar te nemen van wat er is, kun je het transformeren. Uit jouw verhaal begrijp ik dat je alleen de vertaling hebt gelezen, maar niet de videofilm met het interview hebt bekeken. Iedereen zou eigenlijk dit interview moeten zien (je kunt dat doen door op de link te klikken in het artikel). Je kunt dan via je eigen intuïtie voelen en waarnemen dat deze man, Ronald Bernard, waarachtig is. Hij noemt ook de protocollen van Zion (als je dit intoetst in Google, krijg je meteen een pdf) als een document van de illuminati waar een ieder weet van zou moeten hebben. Want dan beseffen we dat we via ons licht, via onze grote scheppingskracht, ons moeten verenigen om onze werkelijke plaats weer in te nemen. Inspirerende groet, Bob

 5. Zwavelstokjes

  Ik heb dat altijd al geweten. De tijd van omkering is al aangebroken en bezig. Satanisme is een vlooi tegenover het beest dat komt. Dat zal de werkelijkheid terugbrengen. Men denkt de Aarde te kunnen vernietigen maar tegendeel is meer waard. De aarde is zelf een organisme met een ziel. Vergeet dat maar niet.

  Er is hoop en ieder kan helpen door met zichzelf in reine te komen. Zolang je het slechte verwerpt, wordt je niet heel. Heelheid krijg je pas door combinatie van beide aspecten, dus ook jouw schaduw aanvaarden. Dan pas kan je echt kwaad onderscheiden maar ben je ook compleet.

  Zoek de verlichting in jezelf, mediteer voor een betere wereld en meerderen moeten dat doen. Als de massa dit zou doen, kunnen we al de echte zieken uitschakelen. Niet genezen neen, hun ziel is gedoemd en hoort weer naar afkomst. Ze bestrijden de gedoemden met hun eigen bloed.

  Enja, dit is allang aan de gang. Adam moest Lilith aanvaarden. Hij had het slechte afgesplitst. Vandaar de erfzonde. Van generatie tot generatie, van bloed tot bloed. Allemaal incompleet.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s