Kaypacha 12 april; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Weer een mooie, astrologische vooruitblik van Kaypacha voor de komende week met diepgang. Venus staat stil en gaat zaterdag direct conjunct Cheiron en vierkant Saturnus.
“Cheiron was een van de weinigen die feitelijk naar de onderwereld afdaalde en zijn onsterfelijkheid opgaf, het was te pijnlijk om op de aarde te leven. Hij wilde sterven, ook al was hij onsterfelijk. Hij zei ‘laat me hier vandaan gaan’. Op een bepaalde manier symboliseert hij volgens mij het Christus bewustzijn, het overstijgen van het ego. En hij zei gewoon ‘ik wil dat ego laten sterven, zoals Kali, die het hoofd afhakte. Het hoofd stond symbool voor het ego, en de gedachten en het denken. En dit is wat Cheiron heel vaak kan doen. Cheiron brengt vaak een healing-crisis met zich mee, omdat het tijd is om je gevoelens te voelen.”

“Dus deze healing-crisis gaat gewoon over gevoelens die gevoeld willen worden. En als we naar onze hogere chakra’s kijken -denken, Mercurius en zelfs Uranus- dit heeft allemaal te maken met snel, op tijd, het gebeurt, het gaat door, het beweegt, het verandert. Meer informatie, grotere netwerken en meer blogs en meer video’s, en meer films en meer, meer meer meer! Ik voel helemaal niets. Ik ben zelf een computer geworden.”

“Dus het is tijd, zoals ik al zei, dit jaar is het jaar van diepgaande onthullingen. En het einde aan de waan. Dus blijf gewoon op die positie van de getuige, van niet-gehecht zijn, wetend dat ik zie waar ik niet gelukkig ben, waar ik niet vervuld raak, waar ik me tegengehouden voel, of afgeremd, en ik heb een grotere vrijheid nodig, ik moet mijn gebied uitbreiden. Wéét gewoon dat als je je er eenmaal bewust van wordt, dan kun je niet meer opnieuw in slaap vallen. Als je eenmaal wakker wordt, is het aanwezig. Het is als een gewoonte, het is niet langer een gewoonte als je weet dat het een gewoonte is. Gewoontes zijn impulsief, instinctief, spontaan, gewoontepatronen.”

De mantra voor deze week:
Grote Spirit zegt: Het is tijd om te veranderen
en niet oppervlakkig gaan herschikken,
maar om onder de oppervlakte te graven en in het nieuwe
naar de angst die aan je wortels knaagt.

Advertenties

Een gedachte over “Kaypacha 12 april; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Sabine Francet

  lieve mensen

  diepe dankbaarheid voel ik omdat ook via jullie dit bericht bij mij komt

  het geeft me ondersteuning, moed en inspiratie

  ook een duidelijkheid die me aanspoort te mogen blijven vertrouwen

  op mezelf en het leven

  uit stilte kan het stilaan groeien

  mn woorden kunnen nu niet echt aantonen wat ik bedoel
  vergeef me

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s