Kaypacha 5 april 2017; video met Nederlandse ondertiteling

De astrologische vooruitblik van Kaypacha (inclusief zijn terugblik naar 1966) deze week is buitengewoon inspirerend. Ik hoop oprecht dat velen dit bericht onder ogen krijgen.

“Uranus conjunct Pluto, midden jaren zestig.1964, 1965, 1966. Toen hadden we die Pluto/Uranus conjunctie (…). Uranus gaat door en het gaat er nu om: waarom nu 2012 tot 2017, dat is vijf jaar? Dat is een langdurend vierkant! En het zou echt voorbij zijn, denk ik, de effecten zouden voorbij zijn, als het niet zou gaan om Jupiter, die er nu aan komt en naar Weegschaal gaat en er verbinding mee maakt. Vierkant met Pluto, in oppositie met Uranus, komt weer terug, in oppositie met Uranus en vierkant met Pluto. Uranus conjunct Pluto, midden jaren zestig.”

“Maar het is een vierkant naar deze Cheiron, waar Venus zojuist naar teruggekomen is voor een bezoekje, nogmaals. En deze Venus en Cheiron in Vissen is ons gewonde hart .(…). Dus het is interessant dat de bron dit zo helemaal op zet. Je moet leren omgaan met het gesloten hart. De onmogelijkheid om lief te hebben, de angst voor kwetsbaarheid, voor het tonen ervan, voor overgave, teneinde volledig te kunnen samenvloeien, te verenigen en te verbinden met de jungle. Met de vijandige omgeving. Alsof het spel nog steeds wordt uitgespeeld van roofdier en prooi. En dader en slachtoffer, dat is nog steeds gaande. En die nieuwe geboorte zal er niet zijn in dit nieuwe tijdperk, in deze bevrijdende realiteit, voordat deze wond van afgescheidenheid is geheeld en er sprake is van een hogere vibratie en een verhoging van het bewustzijn, om in te zien dat de goddelijke opdracht -dit is Saturnus op het Galactische centrum- een goddelijk plan is.

De mantra voor deze week is:
Uitbreidend naar mijn toekomst
confronteer ik mijn beperkende verleden.
De test om te zien
of beide mogelijk zijn
om ze uiteindelijk Zelf te transformeren.

Advertenties

7 gedachten over “Kaypacha 5 april 2017; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Louise

  Oeps,pffff ik dacht oh leuk even kijken voor ik ga slapen …….maar allemachtig ik ben klaar wakker,de energie spatte van het scherm …….Kaypacha heeft zoveel verteld dat ik morgen echt even terug ga kijken,heerlijk zo’n authentiek passioneel mens…thanks Bob en Irma šŸ™

 2. helga

  Kei-sterk Pele-rapport, voorwaar! Kaypacha super op dreef! Hij overtreft/overstijgt a.h.w. zich/zijn Zelf…Straf ook dat de camera het plots laat afweten en dat ie dan nog ff terugkomt in een ‘angelieke’ versie van zichzelf! En thx indeed voor de reuze vertaalklus, Irma & Bob. En nu…werk aan de winkel voor ons allen. :-) P.s. een ‘Pele-rapport-groep’ van geĆÆnspireerde, zou dat een idee zijn?

 3. Joke

  Leuk idee een Pele-rapport-groep. Ja Kapacha is weer ontzettend goed op dreef. Irma en Bob bedankt he, voor deze wekelijkse vertaalklus. Ik luister altijd eerst in het Engels en daarna in Nederlands, dan komt het nog beter binnen.

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Wat mij betreft treden alle leden van Gewoon-spiritualiteit.nl die geĆÆnspireerd zijn door Kaypacha met elkaar in contact in een Pele-rapport groep. Ik zelf heb daar geen tijd voor, omdat het gereedmaken van de wekelijkse vertaling mij al zeer veel tijd kost en ik daarnaast bezig ben met het schrijven van een kosmische roman die aanstaande zomer gereed zal zijn.
   Lieve groet, Bob

  2. helga

   Ja Joke, ik doe net het zelfde: eerst de Engelse versie en dan de Nederlandse die toch altijd weer ’n extra verduidelijking brengt. Wat de Pele-rapport-groep betreft: als ik het goed heb zijn we al met z’n tweeĆ«n. ;-) Ben zelf niet zo’n cybermens, dus ja… hoe moet dat concreet verder? Via FB neem ik aan???

 4. helga

  Alle begrip Bob. :-) En…hou me (of mag ik ff konfluent zijn en zeggen ‘ons’) op de hoogte van de publicatiedatum van je kosmische roman, he. Is er al ’n titel? Hoe dan ook, nog veel inspiratie, schrijftijd en sterkte voor de laatste loodjes gewenst. NamastĆ©. Helga

 5. Bob Kukler Berichtauteur

  Beste Helga en anderen, ik zal jullie zeker op de hoogte houden van de voortgang en de publicatiedatum van de kosmische roman. Er komt volgende maand ook een website waar we via creatie (de kosmische roman, films en schilderijen) uiting geven aan de transitie naar het nieuwe tijdperk.
  NamastƩ
  Bob

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s