Kaypacha 8 maart 2017, video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Uiteindelijk heeft dit vierkant Saturnus-Cheiron voor heel 2017 enigszins te maken met Jupiter vierkant Pluto voor zo’n beetje heel 2017. En dit heeft te maken met ieder van ons, om een diepere bedoeling in ons leven te vinden, en een groter doel voor ons bestaan. Dus ja, hoe verder je van jezelf afstaat, van je zieledoel, hoe meer spanning en angst en problemen je zult tegenkomen en hebben. Want het is het leven, het is je onbewuste ziel die je als het ware laat zien en je dwingt: er is meer dan dit, ga eens weg van de dingen die je nu doet, sluit de deur naar de onzinnige, materialistische drie-dimensionale verspilling van de essentie van je ziel. Het haalt je magnetische veld naar beneden, het is tijd om op je spoor te komen, het is tijd om op koers te zijn, het is tijd om in lijn te zijn met die boogschutter. Boogschutter/Saturnus is die schutter en Jupiter is de heerser van Boogschutter”

“Zoals ik al zei: dit jaar staat voor het einde aan de illusie en diepe openbaring. Dus Mercurius-Cheiron, Mercurius kan ons de diepe openbaring brengen ‘oh jee, dit is niet bepaald vervullend, niet betekenisvol, soort van leegte, soort van zinloosheid, ik voel me een beetje doelloos en een beetje uit contact met mijn zielsverwanten en mijn hart en mijn mensen en mijn liefde’. Dat kan de openbaring zijn. En dat de illusie wordt weggevaagd en dat kan…, Saturnus vierkant Cheiron-Mercurius kan ook staan voor depressie, depressie. Als de illusie wordt weggevaagd en je krijgt de realiteit te zien, en de realiteit is zoiets als: oh God, ik ben flink ver van huis’, ik ben heel ver verwijderd van waar ik wil zijn, van wie ik wil zijn, van wat ik zou willen doen. Dan, Godzijdank, Mars gaat weg uit Ram, gaat ons gronden in Stier.”

“Dit is de boodschap van het nieuwe paradigma die we krijgen in dit Waterman-tijdperk. We moeten ontwaken uit de droom en de slaap en het vluchten naar dromenland en de verbeelding, en we moeten al die dromen en verbeelding bij elkaar rapen en de hemel op aarde creëren. De hemel hier creëren, in onze levens, in ons lichaam, in onze relaties.”

De mantra voor deze week:
Mijn gedachten draaien helemaal door
en ik moet deze weer tot rust gaan brengen.
Omdat het leven een proces is van het aan elkaar breien
van gedachten, woorden en daden tot één geheel.

6 gedachten over “Kaypacha 8 maart 2017, video met Nederlandse ondertiteling

  1. Ster

    Beste,
    Eerst en vooral een welgemeende ‘dank je wel’ voor de vertaling van de video’s van Kaypacha. Ik geniet er telkens van. Mijn kennis van het Engels is niet goed genoeg om hem volledig in het Engels te kunnen volgen!
    En ik heb ook een vraagje. In deze laatste video toont hij ook het astronomisch heliocentrisch beeld van de planeten. Weten jullie of zouden jullie kunnen achterhalen welk astronomisch programma hij hiervoor gebruikt?

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s