Kaypacha 8 februari; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Kapacha gaat deze week diep in op de maansverduistering van 10 februari: “Een zeer krachtige, emotionele tijd. De emoties hebben te maken met chaos, ze hebben te maken met het onderbewuste, ze hebben te maken met onze emotionele natuur. En wanneer de maansverduistering plaatsvindt vóór de zonsverduistering, zegt dat dat al dat emotionele onderbewuste -de Maan is het verleden- naar de oppervlakte moet komen; gevoeld moet worden, verwerkt moet worden, zoveel als mogelijk is, en losgelaten moet worden. Het is als met een schone lei beginnen, het schoonmaken van het bord, zodat twee weken later, als de zonsverduistering plaatsvindt, dat het echt kan beginnen met een schone lei en dat je niet vast blijft zitten aan het verleden.”

De mantra voor deze week:
Het is tijd voor mij om het verleden los te laten,
niet door er juist van weg te lopen.
Maar door het afsluiten ervan met oprechte gratie
zodat we alles kunnen zeggen wat we moeten zeggen.

“Of het nu het einde van een relatie is, het einde van een baan, het einde van een eerdere identiteit, deze Venus/Mars in Ram wil gewoon weglopen, misschien zelfs wel wegrennen… Ik kan de mantra veranderen in ‘wegrennen’( …) We zullen ons zoveel beter voelen als we echt in die krachtige, spirituele, mannelijkheid gaan staan waarin we de ruimte vasthouden. De strijder houdt de ruimte vast, en luistert en hoort en ontvangt de wijsheid die gegenereerd wordt door het verleden te beschouwen en op het verleden te reflecteren. En alles te zeggen, en naar alles te luisteren, alles te horen en alles te zuiveren. Al die emoties laten komen en ze allemaal weg laten gaan.”

3 gedachten over “Kaypacha 8 februari; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Louise

    Ohhh, wat ben ik blij dat Lillth uit m’n Schorpioen gaat, dit was een periode van eenzame opsluiting,elke keer als ik dacht nu gaat t wat beter….werd ik weer plat geslagen voor weken. En jaaa net als bij Joke, is/was het een verademing om van Kaypacha steeds uitleg of bevestiging te krijgen, dat is m’n houvast geweest in de moeilijkste transformatie van m’n leven. Uiteindelijk moet je het zelf doen……maar dit is een geweldige vorm van beloning voor hard werken, dus ben ik nog steeds super blij met jullie als doorgever/boodschapper….💐🙏 louise

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s