Kaypacha 28 december 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Het is 2 voor 12 vóór 2017 (het moment dat deze video met Nederlandse ondertiteling op YouTube gaat) . En het is 2 vóór 12 voor het grote ontwaken. Van onszelf, van de mensheid en van de wereld.

“Er komt een wild en gek jaar aan, Jupiter in oppositie met Uranus.
We voelen het nu al, tijd van grote uitbreiding en dat voelt als ‘heel diep ademhalen’. Er kunnen veel dingen op ons af komen, maar in het bijzonder nu. Nu in het bijzonder kunnen we de ‘hand van onze bestemming’ voelen die door ons leven gaat. Een grotere hand dan wij zelf. Alsof we worden gepusht. Of dat we worden voortgetrokken, of dat we geblokkeerd worden, of dat we worden tegengehouden.”

“Dus het tijd om de diepte in te gaan, het is tijd om ernstig te worden.En niet in de slachtofferrol te vallen, en niet in de ontkenning te gaan.En niet in escapisme; we nemen nog een andere peuk, we nemen nog een slok, of een ander feest, of neem wat ayahuasca, wat dan ook…”
“Leg de telefoons weg, sluit de schermen af, sluit de computers af, en reflecteer van binnen. Serieus, over de diepere aspecten van het leven.Dat is echt heel krachtig. En dat zal nog meer in de komende week gebeuren, als de Maan in Waterman gaat, de toekomst.”

De mantra voor deze week:
Hoe ouder en objectiever ik word,
hoe helderder ik zie.
Dat de wereld serieuze aandacht nodig heeft,
meer dan nog weer een feest voor mij.

3 gedachten over “Kaypacha 28 december 2016; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Joke

  Dank jullie wel Irma en Bob voor al die prachtige vertalingen van Kapacha in 2016. Ik voel ook dat het tijd is om de diepte in te gaan, voor mij is dat o.a. wandelen in de natuur.
  Ik wens jullie een ontwaakt en vredelievend 2017 en dat de mensheid en de wereld steeds meer mag ontwaken. Liefs Joke

 2. Ilona Roem

  Dag Bod en Irma,
  Eerst wil ik jullie een heel gelukkig en gezond 2017 toewensen. Dank jullie wel voor alle mooie en waardevolle berichten. Voor de vertaling van Kaypacha waar ik iedere week naar uitkijk.
  Heb het goed.
  Ilona Roem

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s