Kaypacha 22 september 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Dit zijn uitdagende tijden. Die uitdagingen hebben te maken met evenwicht en dat wordt nu geïntensiveerd. De Zon gaat naar Weegschaal, de weegschalen van de balans. Jupiter is daar al en die zorgt voor het feit dat we evolueren en uitbreiden door evenwicht. En komen vanuit de extremen; de zwaai van de pendel, heen en weer en terug naar het centrum. Het kan moeilijk zijn om in ons centrum te blijven. Weegschaal staat voor partnerschappen en relaties die ons deze kant op trekken en die kant op trekken.”

“Venus gaat nu naar Schorpioen en komt samen met Zwarte Maan Lillith die tot februari in Schorpioen is. En dat verdiept de intensiteit en de emotionele betrokkenheid bij onze relaties. De Zon komt in vierkant te staan. En de Maan komt door Kreeft en Kreeft betekent mijn behoeften, mijn gevoelens en mijn verzorging en ik kan jaloers of bezitterig of ik kan me ontkend of onzeker voelen. En ik wil dat deze relatie alles voor me doet en nog meer voor mij en ik weet niet waar ik zou zijn zonder een relaties en partnerschappen en andere mensen. Dus het kan allemaal heel erg intens worden.”

“Echter daarbuiten, en wat we nog meer nodig hebben om in balans te komen, is Saturnus en Neptunus. En ik had het al over dit vierkant, afgelopen november was de eerste keer, kwam opnieuw voorbij in juni, 18 juni. En nu afgelopen week was de derde passage en het is er nog steeds. Deze planeten bewegen erg langzaam. En Saturnus komt voorbij om vierkant met de maansknopen te komen, begin oktober. Dus dit waar we naar kijken, is… en dit is waar mijn mantra over gaat vandaag.”

Het is mijn uitdaging om open te blijven
onschuldig en puur.
Terwijl ik bezig ben met mijn leven
dat strijd kent en streven
waar ik taai, scherp en zeker moet zijn.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

2 gedachten over “Kaypacha 22 september 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s