Kaypacha 23 juni 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

“Dit is een tijd waarin we het allemaal nodig hebben om een einde te maken aan de illusies van Neptunus. En de illusies van het Vissen-tijdperk. En het einde aan deze illusies is onderdeel van de zuivering. En het wegnemen van illusies heeft te maken met teleurstelling, het heeft te maken met lijden, het heeft te maken met mensen die niet voldoen aan je verwachtingen. Dat je niet terug krijgt wat je had verwacht. Dus Neptunus en ons onschuldige, naieve zelf in conjunctie met de Zuidknoop kunnen je zover krijgen dat je dingen toestaat ‘oh het komt wel goed, oh, hij/zij is wel een goed mens, oh ik kan dit en dat wel vertrouwen, en God is met mij, of de godin zal me wel steunen, ik zal nooit sterven, ik heb geen angst’, En raad eens wat? Het gaat niet alleen maar om rozen, het is niet alleen maar een grote droom hier.”

“Dat is Jupiter, Mercurius vierkant Jupiter, Mercurius vierkant met de knopen, in oppositie met Saturnus. Dit is meer ‘wakker worden, wakker worden, wakker worden!’ En zie wat er werkelijk voor je neus gebeurt, dat is Tweelingen. Zie wat er werkelijk voor je ogen gebeurt. Zie wat er echt aan de hand is. En, Zon-Venus in Kreeft. Ben je veilig? Zorg je wel genoeg voor jezelf? Verzorg je jezelf goed, houd je van jezelf? Voel je gevoelens nu, je gevoelens zijn de onderwereld. En onze gevoelens herbergen een enorme wijsheid. Dus we moeten voorzichtig zijn met de oppervlakte, de luchttekens van Tweelingen hebben te maken met de oppervlakte van de dingen, of de onzin die ons verteld is. En dit is je gevoel en je intuïtie. Dat is de onderwereld die voorbij komt en zet je op het rechte spoor op zoveel manieren. Je gevoelens volgen die onderbuik, volgen dat instinct. En luister heel zorgvuldig naar jezelf. Naar je innerlijke wereld.”

De mantra voor deze week:
Soms doet het leven pijn
ongeacht wat ik doe.
En om staande te blijven, en te proberen te herwinnen,
geef ik toe dat ik jouw hulp nodig heb.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

5 gedachten over “Kaypacha 23 juni 2016; video met Nederlandse ondertiteling

 1. Sabine

  Bob Irma Kaypacha

  zoveel dank voor deze berichten

  het ontroert me telkens weer opnieuw

  wat en hoe het wordt gezegd

  ik vind hiier steun in

  dat het jullie goed mag gaan

  let us injoy ihelping

 2. Pia Kramer-van der Vis

  Dit vind ik heel mooi als je om je heen ziet dat de dingen gebeuren zoals wordt “voorspeld”. Zie nu de EU zonder Engeland en wie weet nog meer. We gaan elkaar helpen als sociale gemeendschap, is veel effectiever.

  Dank voor het vertalen daar ben ik erg blij mee.
  Geniet van het leven en haal eruit wat voor jou er is.

 3. Joke

  Tja, hulp vragen is niet mijn sterkste kant. Maar ik merk in deze emotionele tijden dat het nodig is.. Dus ik kan hierin oefenen. Kapacha is weer zo duidelijk. We kunnen het niet altijd alleen, we hebben elkaar nodig. Nu ik ouder word (72 jaar jong, ha, ha, met een jonge geest) merk ik dat steeds meer.
  Liefs Joke

 4. Louise

  Geweldig zoals Kaypacha ” astrologie” kan vertalen over wat er allemaal gebeurt in onze levens en de wereld, de onrust en de chaos… Ik ben niet zo’n ster op internet,teveel negativiteit,aan de andere kant ben ik wel veel te weten gekomen,anders had ik deze site nooit gevonden.. En daar ben ik nog steeds heel blij mee…. Nostrodamus had die Brexit een paar honderd jaar geleden al voorspeld,, een liefdevolle groet en blijf dicht bij jezelf deze periode…louise

 5. Lian C.krijnen

  Ja allemaal erg merkbaar deze veranderingen ,ik ben er erg dankbaar voor het is de hoogste tijd om onszelf te herkennen in de ander de maskers van het ego af te gooien en elkaar te helpen met liefde.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s