Kaypacha16 juni 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Een korte, maar zeker zeer krachtige aflevering van Kaypacha: “En dan hebben we een volle Maan. Verlichting op de Tweelingen-Boogschutter-Kreeft-Steenbok as. Dit wordt ook geactiveerd door Mercurius, vierkant met Jupiter, conjunct de noordelijke maansknoop. Tegelijkertijd staat hij in oppositie met Saturnus, de grote professor daarboven in Boogschutter, vorming en structureren van de hogere wijsheid en de natuurwet, vierkant met Neptunus in Vissen met de Galactische, kosmische waarheid. De wetten van de liefde.”

“Dit is een tijd, zoals ik al zei, de overeenstemming, of het ego, of ons beperkte zelfzuchtige overlevings-modus en -mechanismen, waardoor je in argumentaties en disputen en discussies terecht kunt komen over goed en fout en moraal en dit en dat.
Maar laten we uit dat ego gaan. Laten we in Neptunus gaan, laten we daarin stappen en al die zuidknoop Neptunus binnen brengen; al die oneindige liefde en compassie, vergeving en begrip en breng dat in tijdens deze zoektocht bij Jupiter-noordknoop, de Vision Quest in het onbekende. Het onbekende. Er is echt zoveel meer dan wat we met onze ogen kunnen waarnemen.We moeten het voelen.Dus we komen in dit gevoel en we komen dan bij het onbekende, ga weg uit de bekende veilige ruimte en je zult je kosmische thuis vinden. Een galactisch centrum. Je zult je over thuisvoelen, de lifters-gids van de melkweg, wees overal op de aarde thuis, in elke relatie, alleen met jezelf, je bent thuis.Wij -ieder van ons- zijn thuis.Het ligt niet buiten je.”

De mantra:
Hoe meer ik het onbekende
bekend weet te maken,
hoe dichter ik bij
mijn ware thuis ben.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

Een gedachte over “Kaypacha16 juni 2016; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Sabine

    yeah how grateful we are to our purest self

    in this intergalactic feelings of hope and understanding that we are all one

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s