Kaypacha 18 mei 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Er is volgens Kaypacha licht aan het einde van de de tunnel. En dat gaat begin volgende week al gebeuren als Mercurius direct gaat lopen: “En ik zal jullie meer vertellen over deze volle Maan, Venus in oppositie met Mars; Maan/Mars in oppositie met Zon/Venus met al die andere dingen.”

“Er is veel aan de hand hier als we ons verplaatsen van deze exclusieve ruimte van zelfzuchtigheid en egocentrisme, en de exclusieve mannelijke patrichale tijd naar het inclusieve, ontvankelijke, ontvangende, balancerende van die vrouwelijke energie die in aantocht is. En die vrouwelijke energie heeft wat woede bij zich, nadat ze zo onderdrukt is voor zo’n lange tijd.”

“Om open te blijven, om vergevend te blijven, om mededogend te blijven, om aanwezig te blijven voor die ander. Met die ander.
We gaan onszelf realiseren en veel meer door die ander dan ooit tevoren. Dit zijn niet de oude Vissen-tijden. Het vissen-tijdperk, vertrekken naar een berg om jezelf te vinden in eenzame meditatie.

“Waterman en het komende tijdperk in de komende 2000 jaar is de gemeenschap, andere mensen, vrienden, kennissen die samenkomen en zelfrealisatie zal uiteindelijk gebeuren door partnerschap, door de gemeenschap, door de relatie. Je gaat jezelf niet vinden in je eentje in deze tijd.”

De mantra:
Soms voel ik me als een dierenvel
strak gespannen over de bovenkant van een drum
die bespeeld wordt door de handen van de spirituele wereld
op het ritme van het lied van de spirits.

N.B.:
Ik heb weer voor een witte letter met zwartte rand gekozen (dus niet de zwarte balk). De aanleiding daartoe was dat ik voor de door mij gemaakte film ‘JEROEN BOSCH; 500 jaar zijn tijd vooruit’ (zie de trailer) een andere ondertiteling heb gevonden met een strak en goed-leesbaar lettertype. Omdat de zwarte balk het zicht op de mimiek van de handen van Kaypacha vermindert en in deze video ook op de astrologische ‘chart’, heb ik voor deze pas ontdekte ondertiteling gekozen.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

2 gedachten over “Kaypacha 18 mei 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s