Als de mens via bewustzijn de hersenfrequentie kan verhogen, kan deze weer aan het stuur komen van de eigen realiteit.

Een tweede transcript (getranscribeerd door Mareijke Giglio) afkomstig uit de uitzending van Crowd Power 12 van 4 april 2016 via Earth Matters met Arjan Bos en Martijn van Staveren. Dit onderdeel gaat over hoe het menselijke bewustzijn in de afgelopen halve eeuw is gehackt en hoe het in weer in bezit kan worden teruggenomen.

Arjan: Vraag, die daar op aanhaakt zegt van ‘goh Martijn die heeft het er over gehad dat elektronische apparatuur soms ineens niet werkt en dat hij daar niet echt van opkijkt. Kun je uitleggen waarom die apparatuur, bij mij is dat alles met data, internet en p.c., vaak niet naar behoren werkt. Wat gebeurt er dan precies’?

Martijn: Precies hè? (gelach).

Arjan: Ja heel precies.

Martijn: Die steek je er zo in. Dat is wel een hele mooie vraag en daar hoort natuurlijk een hele uitleg omheen om dat fundament te geven. Laten we gewoon maar even zo beginnen. Als je je ogen nu dicht doet en je sluit je zintuiglijke waarnemingen af, dan denk je dat je niets meer ziet. Maar het komt eigenlijk omdat er geen lichtdeeltjes meer in je lenzen terecht komen. En bij het ontbreken van die lichtdeeltjes ontbreekt er dus een informatie in je brein waardoor het niet in een driedimensionaal beeld omgezet kan worden of geproduceerd kan worden. Wat was jouw vraag? Want ik ga nu helemaal …….

Arjan: Nou waarom er technische haperingen zijn? Dat jij er niet van opkijkt en mensen hebben dat op allerlei manieren. Zij heeft het dan echt met data en zo en jij hebt het met van alles, soms met vliegtuigen. Maar vooral met geluid heb ik dan veel meegemaakt, ook met beeld.

Martijn: Dankjewel voor het herhalen anders ga ik teveel afdwalen. Nee het is niet afdwalen, maar dan komt er zoveel informatie, ben ik aan het bij het elkaar brengen en dan kan het zijn dat ik straks een half uur ga praten over heel iets anders.

Ja hoe dat komt is eigenlijk heel simpel. Ogen dicht, dan kun je ervan uitgaan dat alles wat je hoort.. stel je voor je kunt je gehoor uitschakelen, je kunt al je zintuigen uitschakelen. Stel, dan blijft er niks over. Althans zintuiglijke waarneming niet. Dan blijft er alleen maar een elektrisch signaal over, of een bewustzijn blijft over waardoor je weet dat je er bent. Nou dat is ook het enige wat er is. En de rest wat er allemaal is, zijn allemaal prikkels in ons brein. Die komen niet van buiten. Wij denken, de reguliere wetenschap denkt dat het van buiten komt, dat het licht van buiten komt, maar uiteindelijk wordt het ingevoegd in ons brein. En omdat deze realiteit wordt ingevoegd in ons brein, net achterstevoren is dat, en alles daaruit ontstaat wat wij denken dat buiten ons aanwezig is en wat op die manier ook onze perceptie is van de realiteit, dan is er niks aan de hand. Maar ga je er bewust van worden dat er andere dingen aan de hand zijn, als je dat gaat onderzoeken. Je krijgt het door dat het zich eigenlijk in jou afspeelt, dan betekent dat er een soort controlelagen lopen, controlelijnen, dat zodra jij een ander gemoedsveld in je krijgt en je gaat verder kijken dan dat je neus lang is dan dat je zintuigen doen, dan komt er een gemoedsveld van bewustzijn naar voren en dan wordt dat gedetecteerd en dan vindt er een verstoring plaats in de elektrische signalen.

Arjan: Zijn dat ‘scalar waves’?

Martijn: Nee, nee dat zijn echte… het zijn de mensen van deze aarde die dit hele programma, dat we hier nu ervaren als een werkelijkheid, orkestreren.

Arjan: Oké mijn vraag was anders. Ik heb je ook wel eens horen zeggen: op het moment dat je je ‘scalar wave potention’ verhoogt dat het dan de wachters van de matrix, zeg maar, opvalt. Vandaar dat ik dacht, goh zijn dat dan ‘scalar wave’s.

Martijn: Kijk het wordt steeds ingewikkelder terwijl het eigenlijk steeds eenvoudiger wordt. Maar je hebt steeds meer woorden nodig om het te vertellen. Deze realiteit, die wij hier nu ervaren, is een op  elektrische signalen gebaseerde werkelijkheid, die ingevoegd wordt in het fysieke brein. Nu moet ik het nog iets beter gaan zeggen. Het lijkt alsof dit brein het produceert maar het is helemaal niet zo. Zelfs dit brein produceert deze werkelijkheid niet. Dit brein ontvangt signalen uit mindcontrol programma’s die achter deze werkelijkheid liggen. En dat is een volledige menselijke werkelijkheid en dat is de werkelijke werkelijkheid die gehackt is in 1958. Door mindcontrol groepen.

Arjan: En is dat door de nazi wetenschappers, die over zijn gegaan met ‘project paperclip’ na de 2de wereldoorlog met Jozef Mengele en dergelijke (Martijn: ja). Ik heb daar zelf een keer van gehoord dat het ze gelukt is om, op het moment als iemand zeg maar zoveel pijn ervaart, normaal zijn er receptoren die zorgen dat je wegvalt, maar ze hebben met medicijnen die receptoren weten te blokken, zodat als je gemarteld wordt niet wegvalt, maar dat je een soort blanco persoonlijkheid krijgt, een soort alter, die dan volledig geprogrammeerd kan worden. Zijn dit soort programma’s daar mee annex?

Martijn: Nee, het zijn afleidingsmanoeuvres en rookgordijnen, die dus wel werkelijk zijn want het bestaat. En dat is allemaal zogenaamd geheim gehouden en vervolgens zijn MK ultra files ook bekend gemaakt, ook als koekjes van: ja nou goed er gebeurt wel wat.

Arjan: Dit vind ik al heel heftig.

Martijn: Ja dat is het ook. Het is ook heel heftig. Het zijn werkelijkheden die steeds voortkomen uit het brein. Want kijk, wij zijn biologische computersystemen. En op het moment dat je dat een beetje gaat vergelijken met een computer kun je steeds in een computer, laten we Windows even noemen als voorbeeld, binnen Windows kun je steeds voortdurend een nieuwe Windows installeren. Steeds weer en vervolgens kun je bij het opstartmenu selecteren welke je wilt opstarten, maar je kunt het ook zo instellen dat er alleen die ene Windows aangaat en dat Windows programma weet helemaal niet dat het geïnstalleerd is naast andere, hoofdelijke besturingssystemen.

Arjan: Die denkt dat hij helemaal zelf ….. die draait gewoon ergens binnen.

Martijn: Ja, ja. Dus diegene die die Windows besturingssystemen installeert, is voortdurend aanwezig in het besturingssysteem en zorg er ook voor dat er regie is binnen dat besturingssysteem en zorgt er ook voor dat als die realiteit niet meer goed functioneert, dat er wordt ingegrepen, geprogrammeerd wordt, en dat doen ze vanuit die werkelijkheid en ze doen het uit het hoofdelijk besturingssysteem, waar de hoofdhack heeft plaatsgevonden. En op het moment dat een hele samenleving in dat Windows besturingssysteem compleet komt te crashen, dan is er een mogelijkheid om vanuit die werkelijkheid weer een nieuwe mindcontrol virtual reality te creëren. En dat is wat er nu ook allemaal ontdekt wordt in de neurowetenschappen. Steeds meer en meer komen daar bevestigingen van.

Arjan: Wij zijn zelf na 1958 geboren, er zijn ook allerlei mensen die zijn voor 1958 geboren. Is daar een verschil in of je voor of na die tijd bent.

Martijn: Nee. Maakt helemaal niets uit.

Arjan: Maakt niks uit. Oké. Kun je ook iets vertellen over wat er dan gebeurd is in 1958?

Martijn: In 1978 werd een programma afgerond van de ontdekkingen die gedaan zijn naar aanleiding van zelfbewuste voertuigen die gecrasht zijn op de aarde. Die onderzoeken werden voortgezet…

Arjan: ‘Blue book’ werd toen afgerond?

Martijn: Ja dat is de voorloper van ‘blue book’ geweest. In 1978 zijn die onderzoeken afgerond waarbij het hele menselijke brein, het hele neurologische systeem in kaart is gebracht. Daarbij was het gewoon mogelijk om iemand een tweede persoonlijkheid inderdaad te geven, maar ook in één keer 5 persoonlijkheden in te voegen met een complete historie. Hoe ze dat deden, was door het brein van een ander uit te lezen. Ze konden het brein uitlezen van een ander en 5, 6 ook 100 verschillende werkelijkheden, persoonlijkheden inclusief de hele historie in een ander invoegen.

Arjan: En die ze ook aan of uit konden zetten met bepaalde signalen…

Martijn: Ja met bepaalde signalen of symbolieken.

Arjan: En opdrachten geven?

Martijn: En opdrachten geven.

Arjan: Dat zijn de ‘super soldiers’ verhalen.

Martijn: En die ‘super soldiers’ die zijn er dus ook, er zitten er nu 2 aan tafel. Mensen zien dat veel te veel in de realiteit waar we nu in zitten, maar ze hebben het niet door dat het al gebeurd is. Want de wereldmachten zijn niets voor niets zo krachtig als dat ze zijn. Het is allemaal eigenlijk al gebeurd. Mensen dus voortdurend in een ‘loop’ houden met de gedachte, of je bent zwaar gestoord als je hierover spreekt, psychotisch en idioot, of het is inderdaad zo dat het eraan zit te komen en nou ja, als het eraan zit te komen wat kunnen we er dan aan doen?

Maar stel je eens voor dat het allemaal al gebeurd is.

En terug naar die 1978, toen is dat onderzoek afgerond en toen zijn ze verder gegaan in combinatie om mensen te upgraden. Om de DNA die uitgeschakeld staat, dus ook aan te zetten. En toen hebben ze dus supermensen gecreëerd. En de hele historie na 1978, dat is niet deze tijdlijn waar wij nu zitten, is er één van een totaal andere werkelijkheid dan waar wij nu zitten.

Arjan: Oké, en dat is een … want dan snap ik het even niet. Je hebt het over een 1978, maar er is kennelijk in 1958 iets gebeurd waardoor wij nu op een andere tijdlijn zitten (Martijn: ja) dan wat er in 1978 aan supermensen is gecreëerd. Was dat iets goeds trouwens dat deze supermensen zijn gecreëerd?

Martijn: Nee, nou ja voor die groep is dat buitengewoon plezierig. Het is maar van welke kant je het bekijkt.

Wat er gebeurd is, is dat er na die 1978 dat programma helemaal uitgewerkt is. Er zijn hele grote projecten opgestart, ook kolonisatieprojecten buiten de aarde. De hele samenleving is compleet ontwricht geraakt. ..

Arjan: In die andere realiteit?

Martijn: In die andere werkelijkheid.

Arjan: Is dat een realiteit die nog één stap dichter bij de oorspronkelijke geometrie (Martijn: nee) van het bewustzijn is dan wij?

Martijn: Nee, helemaal niet. Het is gelijk aan deze werkelijkheid.

Arjan: Een andere parallelle realiteit.

Martijn: Ze hebben daar geen last van de mindcontrol die technologisch hier op ons wordt afgevuurd. En ze zijn dat verder gaan ontwikkelen en daar is een tijdslijn ontstaan waarbij er met technologie gewerkt werd met terugwerkende kracht, tijdreizigers zijn teruggegaan in de tijd in 1952 en hebben daar voorbereidingen getroffen en in 1958 is de collectieve wereldhack voltooid.

Arjan: En wat moet ik me daarbij voorstellen.

Martijn: Dat datgene wat wij nu dus als onze realiteit zien, dat zich dat dus afspeelt in een lichaam dat onder controle staat van mindcontrol technologische groepen. Dan ga je dus echt richting van de film van de Matrix, waarbij de Matrix overigens helemaal niet in de buurt komt, maar weer wel het model van dat het zich afspeelt in je lichaam en dat gebeurt wereldwijd. Bij alle mensen tegelijkertijd. Leuke uitzending hè?

Arjan: Ja geweldig, heel gezellig. Maar wat betekent dat dan voor ons zoals wij hier zitten? Het is een collectieve hack. Is het dan…. ja er zijn zoveel vragen. Zijn wij dan één? Of ervaren wij als individuen allemaal niet meer onze oorspronkelijkheid of wat is dan het doel?

Martijn: Mensen zijn zich helemaal niet bewust van hun vermogen. Het klinkt eigenlijk heel gek, er liggen gewoon verschillende lagen, net als papiertjes, liggen er verschillende lagen van realiteit over elkaar heen. En als je gaat ontdekken dat een Windows besturingssysteem ook in een bepaalde map zit, dan ben je in staat om die map eruit te kopiëren en daar dus een andere informatie op een andere schijf te zetten en een andere inhoud in te plaatsen. Dat is wat er met ons gebeurd is.

Arjan: Hoe komen we dan weer terug? Wat is dan een ‘lead’ zeg maar, voor ons om hieruit te komen?

Martijn: Dat is wat we aan het doen zijn, we zijn het aan het onderzoeken en wat betreft de technologie, die losgelaten is op de mens, dat zijn nanobots, levende nanobots, dat zijn eigenlijk micro-robotjes die gehecht zitten aan plaatjes in ons bloed en die hebben als het ware ons hele fysieke lichaam gekoloniseerd en die reageren buitengewoon beroerd voor die nanobodjes op  bewustzijn. Dus hoe bewuster mensen zich hiervan gaan worden, hoe beroerder je je in eerste instantie kunt gaan voelen. Want het is een behoorlijke shock aan informatie en dan houd ik het alleen nog maar bij dit stukje omdat het echt toch nogal behoorlijk diep gaat deze informatie. Als je je daarin durft te verdiepen en je doet het vanuit liefde voor jezelf, het gaat echt om zelfbewustzijn, en je weet ook dat er niks kan gebeuren, dan krijg je dus een verandering in je hersengolven. Dat is wat er gebeurt. Dus als je vraagt, hoe kun je hieruit komen? Nou, door je hersengolven te kunnen veranderen en dat gebeurt dus alleen maar als je je bewustzijn gaat updaten.

Arjan: Is dat die theta bewustzijnsstaat waar je het over had?

Martijn: Dat is daar een onderdeel van. En dan is het dus mogelijk om in een fragment, in een frame te komen binnen het bewustzijn, dat overigens zo beschreven wordt door top-psychiaters op deze planeet, dat onze persoonlijkheid geframed is en dat je daar op kunt inloggen. En vooralsnog werd dat in de psychiatrie beschreven als een zware schizofrenie totdat er dus op een gegeven moment honderdmiljoenen mensen over de hele planeet dat ervaren.

Arjan: En wat bedoel je met dat ons bewustzijn geframed wordt? Wat zeg je nou eigenlijk?

Martijn: Dat er een raamwerk is, zeg maar een format van ons bewustzijn hier achter, dat er overheen een ander veld is gelegd, een compleet andere realiteit, en dat in die realiteit spelonken zitten, momenten, waarin je dus contact kunt krijgen met die werkelijkheid. En dat je die momenten niet voor het uitkiezen hebt maar dat je die gaat tegenkomen op het moment dat je hier mee bezig bent.

Arjan: En is dat dan… we waren al heel diep gevallen in 1958 denk ik, in ieder geval als ik… en dit is nog weer een laagje dieper…?

Martijn: Dit is extreem waar we het nu over hebben. Je kunt op dit moment nog niet bevatten hoe extreem dit is. Het is zo ontzettend groot. Dit is de meest geavanceerde manier van oorlog voeren waar ik hier over spreek. Het is niet voor niets dat de wereld waar we nu in leven zich nog steeds staande weet te houden. Als je anders naar de werkelijkheid gaat kijken kun je heel goed zien dat de machten steeds aan het langste eind trekken.

En dat is niet doempraten of doemdenken, nee dat is, dat zolang de mens niet in staat is om hier doorheen te kunnen kijken en er geen bewustzijn naar toe brengt, m.a.w. geen bewustzijn in het eigen brein hier (Martijn omvat zijn hoofd) en daarmee geen resultaat boekt in de hersenfrequenties, dan zijn we dus in feite niet… staan we niet zelf aan het stuur van onze eigen realiteit maar laten we de realiteit gewoon binnenkomen. En je kunt letterlijk zeggen dat je ergens niet mee akkoord gaat.

3 gedachten over “Als de mens via bewustzijn de hersenfrequentie kan verhogen, kan deze weer aan het stuur komen van de eigen realiteit.

 1. Laura

  Wat ik me afvraag, wat is de uiteindelijke reden dat dit zo ontstaan is. Waarom? En ook met welk doel? En welke rol speelt het universum hierin?

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Tja Laura, niet zo makkelijk om dat even in een “korte reactie” uit te leggen. Wat betreft het ontstaan van de huidige situatie op aarde heeft dat te maken met de bewustzijnsval van de oorspronkelijke mens. Ik refereer daarbij aan een eerdere publicatie op deze site:https://gewoonspiritualiteit.wordpress.com/2015/11/13/1504/
   En wat er is ontstaan in een honderden miljoen jaren durend proces met intergalactische strijd is een situatie waarbij de mens in extreem laag bewustzijnsproces op aarde is terechtgekomen, waarbij hij een minimum van zijn vermogens gebruikt voor waar deze oorspronkelijk voor bedoeld waren. Vanuit het universum gezien is de mens hier op aarde om de oorspronkelijke krachten weer bewust te worden en weer te gaan toepassen om zo de oorspronkelijke wereld (waar de mind-control meteen ontmanteld is als de mens die oorspronkelijke krachten weer opeist) te herstellen. Dit heeft niet alleen een effect op de wereld, maar op het universum (en het meta-universum).

 2. maria bracke

  Dit doel van de mensheid wordt hiermee zoals jij het beschrijft al heel wat concreter. De Liefde wordt hier actief en gerichter. Weten wat te doen staat scherper. Je bewust worden is nog wat vaag. Informatie krijgen , die al of wat met je doet, is toch nog niet echt bewust beleven. Of heb ik het mis. Zijn is toch geen stilstand is toch ook beweging. Misschien moet ik het gewoon de tijd geven om het te laten doorsijpelen en wordt het dan duidelijk in mezelf wat te doen, hoe te handelen. Omdat dan ook mijn wil en gevoel erbij betrokken geraken. Ik heb wel het gevoel dat het antwoord al in deze bovenstaande teksten zit maar de ‘speklaag’ van woorden houden ze nog tegen. Tis gek zie nu een dans onder die lagen om te kunnen doorbreken. Woorden openbreken…..gek.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s