Kaypacha 6 april 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Dit rapport van Kaypacha raakt mij diep in veel van mijn thema’s, zowel wat betreft het nu-moment waarin ik me bevind als wat betreft de grotere cyclus en cycli. Dus heel veel herkenning en heel veel inspiratie voor mijn verdere bewustzijnsgroei.

Ik haal er wat mooie citaten uit.
“De Shiva, Kali, vernietiging van de oude vorm, de oude gevestigde menselijke wetten, en door de mens gecreëerde religie, die de macht hebben gekaapt en gestolen.De macht van de vrije keus en de macht van beslissingen nemen, van het individu. Door het beroven van elk van ons.Van onze basis, van ons instinct, van de Kundalini, van die machtige opgerolde slang die aan de basis van de wervelkolom ligt.”

“En waar heb ik het over gehad, dit is het jaar van de grote zuivering. Maar wat moeten we zuiveren? We moeten onzelfs zuiveren en ons ontdoen van de onzin, van de geloofssystemen.
Van de religies, van de externe autoriteiten. We moeten terugkomen, we moeten zuiveren. We hebben een enorme grote reiniging nodig; haal die rotzooi weg.”

“Omarm het vrouwelijke. Het vrouwelijke is verandering, het vrouwelijke is emotie en aarde. Water en aarde. Dus dit is zo’n tijd nu. Zwarte maan Lillith staat daar in Weegschaal, recht tegenover Uranus, vierkant met Pluto. En zij houdt het toneel in de gaten.
Hoe intens kunnen we dit aan? Hoe intens zijn we?
Laten we in contact komen met onze intensiteit, want creatie is intens. Verwoesting, creatie, hervormen, transmutatie. Dit is ‘de moed’ van het leven. Dit is de kracht van het leven.”

“Dus deze nieuwe Maan gaat over revolutie, conjunct met de planeet Uranus. Prometheus, de grote bewustmaker, de grote bevrijder. Als wij een nieuw paradigma willen, als wij een nieuw tijdperk willen, als wij het Watermantijdperk willen waar vrede is en harmonie en diversiteit, en we staan de verschillen tussen mensen toe, landen, culturen, overtuigingen. Als we dat willen moeten we ons thuis voelen in onze eigen huid, met ons eigen ‘zelf’.
En de onvoorwaardelijke zelfliefde leren doen we door ons lichaam te accepteren en onze emoties als ‘wie’ we zijn, en waar we zijn: ik ben die ik ben”. En dat is een prachtige verwijzing naar mijn documentaire die in 2011 is uitgezonden op Nederland 2: IK BEN DIE IK BEN.

De mantra voor deze week:
Hoe meer plezier ik aan kan,
hoe meer ik emotie laat bewegen.
Des te meer kracht zal ik hebben
om de creatie te manifesteren.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

7 gedachten over “Kaypacha 6 april 2016; video met Nederlandse ondertiteling

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   E r is per ongeluk een incompleet bericht uitgegaan, waarbij de video nog niet bijzat. Ietsje later is het bericht wel verzonden met video.

 1. Joke

  Hoi Bob, Het is een prachtige film die jij gemaakt hebt. Ik heb hem al eerder gezien en het is echt hartverwarmend. Liefs Joke

 2. Bob Kukler Berichtauteur

  Dank je, Joke. Ben is een mooi mens. Ik ben gisteren bij hem geweest; hij is aan het revalideren van de Mexicaanse griep in combinatie met een longontsteking. Maar het gaat hem nu beter et hem. Liefs, Bob

 3. louise

  Allemachtig,dat is een binnen komer vandaag,ik ben er nog steeds confuus van,de gave om met weinig woorden zowel persoonlijk als de gehele mensheid direct te confronteren is geweldig….Het gaat niet alleen om te luisteren/lezen,maar om door deze processen heen te gaan en dat is vaak een heel eenzaam proces…..persoonlijk ben ik in de afgelopen twee jaar afgedaald naar de krochten van mn ziel,dat zijn geen leuke processen kan ik vertellen,maar wel nodig…nu ben ik aan het herstellen en raadt eens wat?? Ik krijg van diverse onverwachtte. kanten antwoord op mn vragen……zelfs hier is dat niet mooi…..ik vraag het universum om hulp en inzicht en zij laten mij zien dat antwoorden in mn nabiiheid zijn…..pffff en ik maar zoeken van binnen…….jawel je kan ook teveel naar binnen gericht zijn…..wijze les voor mij… nou hier ben ik vandaag nog wel even mee bezig…..ook was ik blij met het stuk van Elly over Mandela en de film over Ben ga ik van de week even bekijken,wat een emoties vandaag, een liefdevol dank jullie wel….

 4. Corrie

  Beste Bob,
  prachtige documentaire over de rijke talenten op gevoelsgebied van Ben bekeken.
  Inderdaad hartverwarmend! Mooie weergave van zijn innerlijke kracht.
  Dank ook weer voor jullie vertaling en ondertiteling van Kaypacha.
  Hartelijke groet van mij, Corrie

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s