Heling van ons DNA – deel 3

Dit is het derde en laatste deel van de boodschap die Judith Moore, een Amerikaans mysticus, ziener en Goddelijke boodschapper, onlangs ontving van Lord Sananda. In deel 1 kun je lezen dat we allemaal nog de God-Code in ons hebben, maar dat ons DNA is vervormd door manipulatie en vermenging met humanoïden die werden ontworpen om te strijden en in de mijnbouw te werken. Als je deel 1 nog niet hebt gelezen, hier is de link Heling van ons DNA.

In het tweede deel geeft Lord Sananda aan dat die vervorming in onze linker hersenhelft zit, de rationele en analytische kant van ons brein. Ook spreekt hij over de mythologie van de toren van Babel. Deze toren is een sleutelwoord voor het DNA van de blauwdruk van elk organisme op onze planeet. De Levende Graal is, zoals hij aangeeft, de zuivere alchemie van het DNA van de essentie van bewustzijn. Dit is gecreëerd door de Oneindige Eenheid zonder deze vervorming. Heb je dit deel nog niet gelezen, dan is hier de link Heling van ons DNA – deel 2.

In dit laatste deel begint Lord Sananda door te verwijzen naar het werk dat Judith Moore al zo vele jaren doet.

Lord Sananda spreekt door Judith Moore – laatste deel

Als een orakel voor de Verslagen van de Schepping (Records of Creation) heeft Judith een mythische en visionaire reis gemaakt. Het doel daarvan was en is om de sleutels van de grote mysteriën te ontdekken, te ontgrendelen en de mystieke krachten te bevrijden die op de alchemistische kracht van de schepping wachten om door het bestaan heen te stromen en het menselijke bewustzijn te verlichten. Elke visie en elk bericht komt het collectieve binnen door het Omni-bewustzijn en versnelt het ascensieproces van de aarde.

BeeldOp een mystieke reis in de herfst van 2015 ontving Judith een visioen in de Franse vrouwentuin. Het visioen veroorzaakte de ontsluiting van de sleutels tot de poort waardoor gouden licht stroomde uit het Meesterplan dat een nieuwe toren van Babel van gouden bakstenen vormde. Maria Magdalena en Jezus kwamen naar het altaar en schonken het gouden elixer van licht van de Heilige Graal uit. Hiermee vulden zij de toren met gouden licht dat weer in de collectieve werkelijkheid stroomde.

Deze visie vertegenwoordigt de kracht van de Sangre Grael, de kracht van Eenheid binnen het menselijk DNA, in het bloed, stromend vanuit de oerbron van de oorspronkelijke blauwdruk. Dit is de HEILIGE VERENIGING die in de mythologie voorkomt als het heilige huwelijk van Christus of de manifestatie van de hemel op aarde.

Het is geen vijf voor twaalf meer. Die tijd is verstreken. Je hebt de drempel overschreden tussen duisternis en licht. En alles wat lijden met zich meebrengt zal worden genezen als de verlichting wordt uitgegoten.

Elke baksteen van de toren vertegenwoordigt een blauwdruk, een menselijke code, die van de Goddelijke essentie van Eenheid óf van een gemanipuleerde matrix. Ze zijn alle vastgehouden in een patroon van een ronde toren, wat het denkbeeld van de werkelijkheid is. Als de gouden essentie vanuit de Levende Graal – vanuit de Heilige Graal – stroomt, verlicht de macht van dat licht elke baksteen in de toren.

Waarom is dit mogelijk? Omdat door de eeuwen heen mensen elkaar liefhebben, vijanden zijn bondgenoten geworden en gezinnen hebben elkaar gevonden aan beide zijden van oorlogen. Vrouwen en mannen van oorlog voerende landen hebben elkaar ontmoet en hielden van elkaar. Vanuit deze liefde hebben ze kinderen op de wereld gezet. Kinderen zijn met dit licht geboren, dat uiteindelijk de structuur van de oer-God-Code van de mensheid versterkt. Menselijkheid is uitgegroeid tot een smeltkroes, niet alleen van deze wereld, maar van vele werelden.

De krijgsheren konden geen verdeeldheid tussen de mensen van goed en kwaad creëren vanwege het menselijk hart. Het DNA heeft een uitgebreide code van licht gevormd dat microkosmisch, macrokosmisch, universeel en galactisch is. Elke code van licht binnen deze grote toren communiceert met het patroon van oorsprong, stabiliteit, eenheid en vorm. Een vorm waardoor bewustzijn kan doorstromen naar het altaar van het leven en weer doorgegeven kan worden als een sacrament van de liefde waarvan de ziel deel is.

Dat is de sleutel, want er is niets in het bestaan wat geen ziel heeft. En als er, lang geleden, inderdaad mensen waren die werden gemanipuleerd en humanoïden die werden geconstrueerd, op het moment dat ze inademden, ontvingen zij leven. Het moment dat ze leven ontvingen, ontwaakte de essentie van de ziel binnen in hen. De ziel roept liefde uit. Hij zoekt liefde. Het doel van het bestaan is liefde.

Nu is het tijd voor het verspreiden van dit grote mysterie in de klei van bewustzijn. Het wordt niet langer geheim gehouden, want het heeft de macht en de neiging van de scheppingskracht ontmoet dat het niet kan worden vernietigd. Het heeft een neiging tot onsterfelijk bewustzijn dat eeuwig is, bereikt.

Deze waarheid zal op de aarde niet verdwijnen. En vanaf deze plaats van liefde en licht zullenBloem andere werelden met de overvloed van liefde die van de Goddelijke Oorsprong voortkomt, slagen.

IK BEN Sananda. Dit is de belofte die nu is voldaan.

IK BEN de Christus van Eenheid.
Ik zegen je.

Zo is het en zo zal het zijn

*************************************************************

Tot zover de doorgeving van Lord Sananda via Judith Moore.

De workshop die ik samen met Judith ga geven, gaat over dit onderwerp. Samen gaan we het DNA, dat zo lang geleden is gemanipuleerd of dat door vermenging is ontstaan, herstellen. Eén dag is daarvoor te kort en daarom hebben we ervoor gekozen er een retraite van te maken van vrijdagavond 22 april tot en met zondagmiddag 24 april in De Amberij in Wijster. Een locatie die midden in de natuur ligt en die helemaal tot onze beschikking staat. Meer informatie daarover is binnenkort beschikbaar. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar elly@shayana.nl. Ik gun het je van harte dat ook jouw DNA weer in volle glorie wordt hersteld, dat je weer in contact met je hart komt en het gevoel van liefde in volle overgave door je heen mag stromen.

Elly de Lezenne Coulander

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s