Kaypacha 17 februari 2016; video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

De balans vinden tussen het subjectieve en objectieve, tussen het persoonlijke en het transpersoonlijke. Dat is de inspirerende boodschap van Kaypacha voor deze week.

“Dit is een tijd met de Vissen/Maagd met Jupiter in Maagd en dat is uitbreiding door te dienen, groei door te luisteren, samenwerken met anderen. En dat is hoe we onszelf helen. Helen gaat over ons ‘luisteren’, naar onszelf, naar spirit, naar de healer, dus het is belangrijk om kwetsbaar te zijn.
Het is belangrijk om toe te staan dat het binnen mag komen, het is belangrijk om ons hart en onze geest te openen, ons lichaam, onze ziel voor de ander. Voor het nieuwe.
Dus het heeft te maken met vertrouwen, hoop, begrip, geloof dat het leven, de ander hier voor mij is, en mij ondersteunt, om me te helpen om uit te breiden, te groeien en me te ontwikkelen”

“Dus ik wil iedereen aanmoedigen om kwetsbaar te zijn. Geef toe dat we niet alles weten. Kom uit dat ego en dan… Oh ja. Dat is wanneer de vreugde begint. Dat is wanneer de samenvloeiïng begint. Dat is wanneer de schat naar binnen stroomt. Dan is: Ja, breng maar binnen, geef het aan mij! Laat me iets voelen dat ik nog nooit heb gevoeld, of iets leren wat ik nooit heb geweten, groei!
Dat is wat we willen, we doen het.”

De mantra voor deze week
Als ik toegeef dat ik niet alles weet
kan ik me klein voelen
En dat is wanneer de schatten binnen komen
en het leren zal echt beginnen

De aangeleverde video van Kaypacha was net als vorige week zonder zwart kader en flink overbelicht. Om de leesbaarheid te vergroten heb ik zelf een zwarte balk onderin geplaatst waardoor de ondertiteling goed leesbaar is.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

3 gedachten over “Kaypacha 17 februari 2016; video met Nederlandse ondertiteling

 1. clannad2303

  dank u wel , dat jullie er steeds zijn om het ons aangenamer te maken, om het pele -rapport te lezen en te smaken. kRISTIEN, OOSTENDE

  *Kristien*

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   We doen het in een perfecte samenwerking. Irma is een kei in vertalen. Heel snel met een goede beheersing van het Nederlands.
   Zij stuurt de vertaling naar mij door. En ik plaats deze stapje-voor-stapje in het montageprogramma, waarin ik het filmpje van Kaypacha heb ingeladen.
   Dit is eenvoudig gezegd het stappenplan; er komt nog wel iets meer bij kijken, hoor ;-)
   Maar we doen het heel graag om andere mensen daarmee te ondersteunen in hun proces en bewustzijnsgroei ;-)

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s