Kaypacha 20 januari 2016, video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Ook voor deze week voorziet Kaypacha weer een intense tijd, een tijd van ontmaskering en helderheid.

“Maar laten we eens kijken naar de astrologie in deze tijd; het is allemaal niet alleen maar een ‘gelukkig kerstfeest’.
Dit was en is een intense tijd. Pluto is intensiteit. Mercurius die terug komt en laten we ernaar kijken, Mercurius kwam –en hier is Pluto- Mercurius komt op 19 december langs, diepe, zware geheimen, onthullingen, intense gesprekken, zelfonderzoek, en zoals ….. En misschien komt er slecht nieuws uit de buitenwereld, want dat is Steenbok. Slechte zaken, economie en geld en…. intensiteit. En dan komt Mercurius en zet daar licht op en dan gaat Mercurius achteruit lopen en komt weer terug.
En dus is er deze week een thema gaande en je kunt zien dat er conversaties zijn, bepaalde thema’s, bepaalde uitdagingen die eerder in midden december voor jou naar boven kwamen, en die komen nu weer terug! En waar heeft dat mee te maken? Dat zal ik je vertellen, het heeft veel te maken met relaties, partnerschap, intimiteit. En waarom? Zwarte maan Lillith gaat door Weegschaal in oppositie met Uranus vierkant Pluto en dat brengt echt de schaduw-elementen naar boven van ons onderbewuste, onze onbewuste schaduw-zaken en die schaduwzaken hebben te maken met schaamte. Over hetgeen waar we schaamte voelen over onszelf. We drukken het weg, schuiven het aan de kant en verbergen het, vermijden het en proberen het niet aan anderen te tonen.Het is de bron van geheimen. En Pluto en de onderwereld is ook het rijk van geheimen. Dus deze hele tijd gaat over ontmaskering, en helderheid. Saturnus gaat door Boogschutter, Venus door Boogschutter naar Steenbok, dat gaat allemaal over integriteit, moraal, ethiek.”

De mantra van deze week:
Als ik in mijn spirituele zelf ben
is er geen verlies of winst
Mijn angsten vallen uiteen als ik me bevrijd
en vrij ben om opnieuw te vliegen

INJOY!

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

5 gedachten over “Kaypacha 20 januari 2016, video met Nederlandse ondertiteling

 1. Louise

  Lieve mensen ik ben jullie heel dankbaar dat jullie die ondertiteling bij kaypacha vertalen,ik ken deze site nog niet zolang maar het heeft mij veel duidelijk gemaakt en t helpt mij om stukjes van de puzzel op te lossen….ik ben geboren met heel veel gaven tja niet een makkelijk leven… Ik ben al heel lang een holistisch massage therapeut…….maar de afgelopen 3 jaar ben ik letterlijk plat geslagen en geïsoleerd een vreselijke tijd of transformatie zoals ik het zelf noem, ik zit vol met negatieve energie van anderen, m’n acupunctuur dokter probeert me te helpen, maar elke keer gebeurt er weer wat anders,niemand snapt er nog iets van,van een ijzer sterke vrouw zit ik nu alleen thuis…. Ik ben nog doof en heb tinnitus ,zit in de kramp en toch blijf ik positief en zeker nu ik via jullie een beetje snap waar t precies om gaat, t klopt…… Nu op betere tijden wachten.. Al voel ik mij ietsje beter nu mars in m’n schorpioen staat….”in t kort,m’n zon in schopioen en m’n Venus en de zwarte maan…..m’n as dant ram een maan in ram…..ik zei t al ijzer sterk …ik weet niet zo heel veel van astrologie maar genoeg om het allemaal te begrijpen,nu wet ik dat de afgelopen 3 jaar een naar transit was…kortom dank t zal geen toeval zijn dat deze informatie op m’n pad is gekomen…. Eigenwijs als ik ben ga ik er vanuit dat dit m’n herstelbaar wordt,maar niemand kan zich voorstellen wat een gevecht met mezelf dit is geweest,ik blijf jullie volgen liefdevolle groeten,Louise.

 2. Joke

  Ja, ik heb het wel een beetje gehad met die intensiteit, schaduw, schoonmaken etc. etc.
  Fijne boodschap dat de volle maan wat speelser wordt dit weekend. Soms voelt het ook zo dubbel het ene moment intens zwaar, het andere moment ben ik ontzettend blij alsof ik zou willen vliegen. Realiseer me ineens dat de blijdschap ook intens is. Daar moet ik eigenlijk wel om lachen ha,ha. Het is allebei intens. !!! Alle liefs Joke

 3. Bob Kukler Berichtauteur

  Hallo Joke,
  Ik kan je niet adviseren wat jij precies moet doen. Ik kan wel mijn eigen ervaringen met je delen. Het zijn inderdaad intense tijden, net wat je zegt: intensiteit aan beide polen. Mijn eigen ervaring is dat het heel goed werkt om niet in verzet te gaan en niet te gaan oordelen. Als je dat kunt, kun je verblijven in een nulveld. In mijn ervaring is dat het veld van het samenkomen van het vrouwelijke en het mannelijke bewustzijn. Dat is enerzijds het veld waarin je volledig bij jezelf kunt zijn en anderzijds is dit ook het veld van onze allergrootste scheppingsvermogen.
  Liefs, Bob

 4. emma krebs

  Hallo Bob,
  Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor alle vertalingen die je doet,dat is veel werk.Mijn engels is redelijk,maar nu kan ik het vaak beter begrijpen omdat soms net wat onduidelijk is in het engels en zeggen we maar de “missing link “mis.
  Ben er heel blij mee.
  hartegroet Emma

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Hallo Emma,
   Je hebt waarschijnlijk gezien dat er weer een actuele astrologische vooruitblik is geplaatst ;-)
   Hartegroet,
   Bob

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s