Bekrachtiging tot herstel van ons oorspronkelijke zelf in ons oorspronkelijke veld

Een week geleden heb ik de uitzending op Earth Matters met Arjan Bos en Martijn van Staveren die uitgezonden is op 27 november 2015 geplaatst op Gewoon-spiritualiteit.nl en heb ik het onderwerp over seksualiteit uitgeschreven als transcript. Vandaag publiceer ik heel specifiek de prachtige bekrachtiging van Martijn van Staveren in die uitzending.

De inleidende woorden van Martijn van Staveren richting de bekrachtiging: “Als wij willen snappen dat de hele wereld, ons hele handelswijze van ons allemaal, een gevolg is en een resultaat is van ons voelen, dat onze gemoedstoestand collectief de sleutel is tot een verandering, dan zouden we dus ook in het collectieve veld de gevoelsbewustzijnsvelden met elkaar een opdracht kunnen geven vanuit liefde. Een ‘wake-up call’. Een ‘call’, een oproep tot herstel. Laten we dat maar eens doen. Dat lijkt me heel goed. Ik stel voor dat we het allemaal op onze eigen manier mogen volgen. Je kunt je ogen daarbij dicht doen. En ga er ook lekker gewoon ontspannen bij zitten.”

Hieronder bekrachtiging Martijn van Staveren als uitgesneden film en als transcript.

“Het allerbelangrijkste op dit moment is dat wij beseffen hoe belangrijk het überhaupt is dat wij er zijn. Hoe belangrijk het is dat wij als waarnemers op deze planeet toezicht houden in het model dat ver afstaat van het model zoals dat hoort.

Laten wij in ons gevoel heel diep naar binnen gaan, waar de sleutels liggen van ons gevoelsbewustzijn naar wie wij ooit zijn geweest. Laten wij heel diep in ons zelf naar binnen gaan naar wat wij voor ogen hebben met de wereld. Welk beeld kom er bij jou naar boven? Welk gevoel komt er bij jou naar boven? Wat zou je anders willen zien? Dat mag best iets zijn uit de werkelijkheid waar we op dit moment mee te maken hebben.

Vanuit het weten en het voelen dat een grote groep, een hele grote groep mensen op deze planeet, doorwerkt op een fundament dat niets te maken heeft met vrede en liefde, dat niets te maken heeft met gelijkheid, gelijke kansen en gelijke rechten. Vanuit de wetenschap dat deze grote groep mensen de macht heeft vanuit de onwetendheid en op basis ook vaak van de onbereidwilligheid van de mens om medeparticipant te zijn in de verandering. Laten we op basis van deze gevoelens eens een paar duidelijke krachtvelden in beweging zetten.

Je voelt in je hart dat jij beseft dat vanuit gevoel en vanuit liefde en compassie, juist vanuit het oorspronkelijke, menselijke vermogen, waar zo op gewacht wordt, dat het mogelijk is om invloed te hebben in de realiteit die jij waarneemt.

Vanuit dit besef, vanuit dit diepliggende gevoel zie je de aarde vanuit je lichaam hier in dit nu, zie je de aarde en neem je waar dat jij een besluit nam. Een besluit mag nemen op basis van de rechten welke jij als legitieme houder van deze prachtige, mooie, levende bibliotheek. Ook al is het op dit moment een kloon-realiteit het is verbonden met thuis. Het is verbonden, onlosmakelijk verbonden met ons thuis. Dat jij de rechten hebt om invloed te brengen als waarnemer, als waarneemster. Je kijkt naar die aarde en je besluit heel diep van binnen, en je mag het uitspreken op jouw manier vanbinnen, in jezelf: ik ben hier, juist nu in dit moment gekomen. Om mijn aanwezigheid in het veld van bewustzijn van de aarde en alles wat daaraan gelieerd is te tonen: ik ben er, ik neem waar en alles wat achter de gordijnen wordt gehouden, zie ik in liefde en met respect. Ik vergeef alles en iedereen die deze traumatische situatie heeft belichaamd.

Ik geef ook de opdracht vanuit mijn diepste en grootste galactische en menselijke bewustzijn en met de kracht van autoriteit om het bewustzijnsveld van de aarde, welke gekoppeld is aan de oorspronkelijkheid van de mens en de oorspronkelijkheid van mij, in beweging te zetten.

Laat het zo zijn. Je ziet het op jouw manier. Op de hele aarde zijn mensen bezig met liefde en kracht om te besluiten dat onze kracht, ons scheppingsvermogen, vanuit de waarachtigheid, vanuit de oorspronkelijke wereld, de bron van alles dat is, in beweging wordt gezet in elke veldlijn van het bewustzijn, in elke frequentie tegelijkertijd. Daar is geen minus of plus in, daar is geen negativiteit of positiviteit in. Het gaat om kracht. Het is pure kracht, het is scheppingskracht, die je beseft dat dit door alle lagen en alle frequenties tegelijkertijd waarneembaar is. En dat vele, vele beschavingen deze frequenties ontvangen vanuit het weten dat jij daar mede de drager in bent.

Het is nodig, oh zo nodig, dat wij dat zelf weer durven te doen. Wij laten dit frequentieveld in het gehele universum zien, wij steken lichtvelden aan vanuit de oorspronkelijkheid om te vieren dat wij er nog zijn en om te vieren dat we weer thuis zullen komen. We besluiten terugkijkend naar de prachtige aarde dat we alle systemen zullen gaan vervangen, zonder dat we daar überhaupt iemand in buitensluiten. We besluiten dat alles wat is gebeurd, recht gaan zetten. Simpelweg, omdat we het kunnen en simpelweg omdat het mag.

We zetten het veld in geometrie, in de bekrachtiging vanuit Schepperbron, vanuit de Bronwereld in beweging. En we zien dat deze frequenties door alles heen trillen. Alles wordt zichtbaar en bezield ook. En we geven de opdracht: laat het zichtbaar zijn in het verleden, heden en de toekomst. En vanuit ons gevoel, vanuit de kracht van creatie dat alles is wat wij en wie wij zijn, brengen wij definitief de frequentie van de oorspronkelijke wereld terug in het heilig geometrisch diagram waar de aarde uit opgebouwd is.

En wij vergeven elkaar, wereldwijd, voor alles wat gebeurd is, wat wij niet konden overzien. We zullen samenwerken in elke frequentie met elkaar tot het hoogste niveau om onszelf los te maken van de ‘intruders’. Om daarna deze ‘intruders’, deze indringers, met kracht te laten weten dat ook zij vrij mogen komen. Wij hebben geen oordeel; wij zijn wezens van gelijkwaardigheid.

Er is opdracht gegeven in het veld nu, in het moment waar we nu spreken met elkaar, dat de kracht van creatie in het universum voelbaar is door onze oorspronkelijkheid. En we geven deze frequenties mee aan alle bewustzijnsvelden die hier naar luisteren en ook alle bewustzijnsvelden die niet meeluisteren, simpelweg omdat wij de frequentie uitzenden. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te werken aan deze transitie, zonder oordeel. En we geven de opdracht om dit in elke cel van het bewustzijnsveld van de aarde, in elke lichtfrequentiecel, in alle frequentiecellen überhaupt, te integreren. Het is de tijd om te beseffen dat wij als mensheid er niet weg voor kunnen lopen. En wij realiseren ons dat heel erg goed.

Wij voelen ook met aandacht ons fysieke lichaam. En wij beseffen ook dat ons lichaam een product is van onze gevoelens. En terwijl wij contact maken met ons eigen, fysieke lichaam, geven wij ook de opdracht om aan alle cellen in ons fysieke lichaam dat zij alle indringende energieën en alle manipulaties los mogen laten. En we zien dit uit ons fysieke lichaam wegtrekken. Wij geven de opdracht dat dit naar de Bronwereld teruggestuurd kan worden.

Wij voelen op de plaatsen waar dit zo belangrijk is, waar dit mag gebeuren, dat we ondersteund worden. Breng je aandacht naar de plaats waar jij fysiek herstel nodig hebt. En we geven een diepgaande opdracht aan de Bron van alles dat is, dat we legitieme afnemers zijn, dat alle vrijgekomen energieplekken worden opgevuld met de oorspronkelijke blauwdruk van wie jij bent. En je ademt thuis een paar keer heel diep en rustig bij in en uit.

Wij danken al onze familieleden en vrienden, onze galactische en intergalactische wezens, voor de steun welke wij mogen ontvangen. En wij beseffen dat zij met grote ogen en vol verwachting meekijken naar wat wij gaan doen.

Aan het eind van deze bekrachtiging kijken we nog eens heel goed terug naar onszelf en we kijken nog eens heel goed naar ons eigen gedrag. Doen wij werkelijk in ons dagelijkse leven waar wij over praten? Welk gevoel loopt er dagelijks door mij heen? Vanaf dit moment worden deze gevoelens jou duidelijk, als een punt, een keerpunt, in je leven. Je koestert dit gevoel en je onderzoekt dit op jouw manier. En je voelt en weet dat het aan jou is wat je hiermee wilt doen.

Je keert nu niet terug naar jezelf, je blijft in dit krachtveld zitten van schepping en beseft dat je persoonlijkheid daar een onderdeel van is. En vanuit deze visie kun je weer lekker terugkeren in het moment van nu.”

 

3 gedachten over “Bekrachtiging tot herstel van ons oorspronkelijke zelf in ons oorspronkelijke veld

 1. Irene Van Saet

  Dank je Bob een hoop werk bespaart ..ik wou het graag uitschrijven kostte me te veel tijd …Oprechte dank en fijne zondag…. Irene

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Graag gedaan Irene… en inderdaad het is best wel veel werk. Earth Matters zoekt naar meer mensen die een deel van het transcript kunnen maken van de uitzendingen van Arjan en Martijn. Als je dat zou willen…

  2. Nora Blokker

   Door te weten wie je bent, bekrachtig je vanzelf het collectieve veld waardoor bewustzijn zich verspreid. Het veld bewust in beweging te brengen met de intentie dingen te veranderen is eigenlijk een vorm van manipuleren. Jij bepaalt dat iets niet goed is en zet het veld aan mensen wakker te maken. Dat is manipulatie. Het is wat geloven en secteleiders al eeuwenlang doen: laten we bidden voor de ongelovigen dat zij de waarheid zien. Bovendien is het bewust inzetten van het collectieve veld om de aarde te veranderen een op de toekomst gerichte intentie, die voortkomt uit het denken, en dus de persoonlijkheid en dus het ego. Wie je werkelijk bent is tijdloos, eeuwig en nu en daar is geen frustratie over hoe het is en zou moeten zijn… En door gewoon te Zijn worden mensen en systemen aangetrokken, en zal een eventueel transformatieproces vanzelf plaatsvinden. Daar hoeven wij met superieure ego betweters oordeel niets aan te doen😊

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s