Kaypacha 18 november 2015, video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

De astrologische vooruitblik van Kaypacha voor deze week is zeer bemoedigend en aanmoedigend in een tijd, zoals nu, waarin er zoveel rotzooi gebeurt.
“Dus dit zijn de tijden waarin het licht heerst vanuit de duisternis. Dit is niet een tijd om te worden overvallen door de duisternis, dit is een tijd om je liefdeslicht te laten schijnen, zelfs helderder en groter en krachtiger dan ooit tevoren. En wees een briljante bron van liefde in de woede, of de angst of het verdriet, of het lijden. Ik weet het, ik weet dat we allemaal gevoelig zijn en dat het eenvoudig is om overweldigd te worden door het slechte nieuws en de grote rotzooi die gaande is. En hier gaat het om het echte zijn; we moeten de daad bij het woord voegen; dit is de tijd om te blijven ‘schijnen’ en om te blijven liefhebben, en ons te blijven openen, wanneer het zo verleidelijk is om ons af te sluiten, af te schermen, je te verbergen, weg te gaan, negeren, alles uitschakelen en terug gaan naar Vissen.
Ik wil je echt aanmoedigen om erbij te blijven en het licht te vinden, het positieve te vinden, het vinden van de diepere bedoeling, uitvinden waar dit mogelijk toe kan leiden in de toekomst. Wat kunnen we collectief leren en persoonlijk van al deze bullshit.
Er zit een positieve, waardevolle les in voor ieder van ons, anders zouden we dit niet ervaren in onze collectieve realiteit.
En dit is wat Schorpioen wil en het verschuift naar Boogschutter; de diepere bedoeling die spirit probeert ons te laten zien, door de transformatie en door de dood van oude vormen en de geboorte van nieuwe vormen.”

De mantra voor deze week:

Als een kleine ster in de diepe zwarte nacht,
ben ik een klein puntje licht
dat wellicht is omgeven door woede en angst
maar wil uit alle macht liefhebben.

INJOY!

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

10 gedachten over “Kaypacha 18 november 2015, video met Nederlandse ondertiteling

 1. Karien Smeets

  Hallo, Graag wil ik de video van Kaypacha bekijken zoals ik iedere week doe. Helaas kan ik deze keer de video niet bekijken. Ik krijg een melding dat ik me dien aan te melden. Gaat er iets fout of zal ik morgen nog maar eens proberen? Hartelijke groet, Karien

 2. M.C.M. Bots

  Beste Bob, Ik kan de video niet openen en ben wel aangemeld bij jullie??? Kan dit verholpen worden?Vriendelijke groet, Margriet Bots

  > Op 19 nov. 2015, om 16:54 heeft Gewoon-spiritualiteit.nl <

 3. Sabine Francet

  dear kaypacha

  dear everybody

  when it is okay to say

  we really can live love

  and remember the light that is permanent potential

  we can trust in

 4. Annemiek Van Grinsven

  goede avond, ik bekeek zojuist de video van Kapaycha. Op 15.01 en verder spreekt hij over humbling. Uw vertaling geeft aan vernederen. Het betekent echter nederig zijn, deemoedig. Als u dit wijzigt zal de kracht van wat Kapaycha zegt in veelvoud toenemen. Graag ook een dank voor de wekelijkse vertaling. Ben er erg blij mee.

 5. Rit Van den Bergh

  Hoi Cecile

  Dat was een leuke babbel

  Ik stuur je de site door: je drukt op: lees meer over dit bericht en dan krijg je Kaypacha , als de technische uitleg voorbij is legt hij het overige in onze taal uit . Ik vind het nuttige info ..;succes…

  liefs Rit

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s