Kaypacha 4 november 2015, video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

Kaypacha zegt al snel in zijn astrologische vooruitblik van deze week: “Ik wil jullie niet overweldigen, maar het leven overweldigt jullie waarschijnlijk op dit moment, omdat er zoveel gaande is”.

“Het belangrijke stuk waar ik echt even op wil wijzen hier is nummer één; Uranus op 17 graden Ram, in een quincunx-aspect met Jupiter op 17 graden Maagd. In een exacte oppositie op 17 graden Cheiron in Vissen. Dit is super, super krachtig (…)  Het is intens. Dit is een tijd van grote aanpassingen. En aanpassing is niet leuk. En aanpassing kan beangstigend zijn. En aanpassing kan irritant zijn. En er kunnen schokken en verrassingen zijn. Deze Jupiter-Uranis is schokkend en verrassend en zoiets als iedere dag wakker worden en meer en meer en meer nieuws krijgen.”

“En Jupiter/Uranus wil daaruit breken en het doorbreken. Zoals de zon zojuist doorbrak. Die beperkte geloofsovertuigingen om tot uitbreiding te komen. En op dit moment is dat echt angstaanjagend, het loslaten van die recepten en die instructies en de emoties en de herinneringen, en de zekerheid. Er schuilt zekerheid in het bekende en het vertrouwde. En we verschuiven naar het onbekende en het niet vertrouwde. En dat kan verbazingwekkend en bedreigend zijn.”

De mantra voor deze week:

Met een opdracht in een vreemd land
zoekend naar de waarheid om te begrijpen
ontdek ik dat er veel meer is dan ik dacht
meer dan mijn leraren mij ooit hebben geleerd.

INJOY!

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s