Kaypacha van deze week

Lieve lezers/kijkers,

Bij het publiceren is per ongeluk de versie van vorige week meegegaan. Na enkele minuten had ik dat wel hersteld, maar de mail was er al uit. Ga je nu naar dat bericht van Kaypacha, dan zie je wel de juiste versie. Voor de zekerheid hieronder nogmaals de video van deze week met Nederlandse ondertiteling.

Lieve groet,

Bob

5 gedachten over “Kaypacha van deze week

 1. Joke

  Ik had gisteren nog zo’n irritatie dag. Alles uit willen zoeken “Maagd’ tot in de puntjes, werd allemaal teveel en ik voelde me razend worden over bepaalde situaties.. Ik zit dan teveel in mijn hoofd en kreeg knallende koppijn. Ik reageer altijd lijfelijk. Daarna kreeg ik letterlijk kramp in mijn hart. Ik weet dan datt het oude pijn is, en dat de enige mogelijkheid is weer te gaan voelen en ‘open’ te gaan. Oefenen, oefenen, oefenen. Weer een opsteker van Kapacha. Vandaag kan ik weer compassie voelen, voor mezelf, de ander en/of de situatie. Mooi wat hij zegt over de geboorte van mogelijkheden. We blijven leren..De energie van Jupiter en Maagd is ook zo verschillend. Ik voel dat heel duidelijk en het wordt duidelijker omdat hij het allemaal heel goed uitlegt en welke planeten er mee te maken hebben. Joke

 2. Jeanne

  Dag Bob,
  Wat geweldig fijn dat er een Nederlandse vertaling is voor Kaypacha!
  Al jaren, ja jaren kijk en beluister ik zijn berichten, toch had ik last van de taalbarrière!
  Dank je wel voor de vertaling!
  Lieve groet, Jeanne

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Goedenavond Jeanne,
   Fijn dat je het waardeert. We doen deze vertalingen in combinatie met Nederlandse ondertiteling al vanaf het begin van dit jaar. Van alle kanten vernemen we dat we daar heel veel mensen een plezier mee doen ;-)
   Lieve groet, Bob

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s