Kaypacha 30 september 2015 met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers.

De bespiegelingen van Kaypacha voor de week van 30 september 2015 zijn sterk gerelateerd aan het langere termijn-plaatje. En het zijn tijden van veranderingen en het zijn volgens Kaypacha geen makkelijke tijden.
“We hebben Jupiter in Maagd, in oppositie met Cheiron en Neptunus in Vissen en in vierkant met Saturnus in Boogschutter voor de komende negen maanden. (…) En het heeft te maken met een hoop werk te doen, veel offers, veel service, de noodzaak voor duidelijkheid, de noodzaak om beslissingen te nemen, de noodzaak om onze zaken bij elkaar te pakken. Dit is persoonlijk en het is wereldwijd. En het is geen gemakkelijke tijd.”

“Dus zoals met alles, het is echt een uitdaging om koel en kalm en bij jezelf te blijven in deze dagen en er is dat ‘gevoel’, het idee van overweldigd te worden met zoveel werk, met zoveel stimulansen en met zoveel, wat zal ik zeggen ‘slecht nieuws’.
Slecht nieuws.Ik luisterde naar Putins’ toespraak vandaag bij de VN, en kijkend naar die vier miljoen vluchtelingen. Weet je, dat is Boogschutter, de heerser van massa-migratie van het volk en nu, niet eerder dan Saturnus in Boogschutter ging hadden we deze vluchtelingen-crisis. En ik zal je vertellen dat dit door kan gaan in de komende jaren. Het is betekent niet alleen de verplaatsing van mensen, het is religie, het is het buitenland, multiculturele integratie, en de noodzaak om het nieuwe op te nemen… het is Boogschutter die door Jupiter wordt geregeerd en dat is het integreren van andere ideeën, andere religies, andere filosofieën, nieuwe manieren om naar de wereld te kijken, nieuwe geloofssystemen.”

Gelukkig ziet Kaypacha ook lichtpunten. En dat lichtpunt zijn we zelf. “Wij moeten het licht zijn. Jij moet het licht zijn. Ik moet het licht zijn. Als je in een donkere kamer bent, doe je het licht aan. Ik bedoel te zeggen dat dit een tijd is waarin ieder van ons, of je nu een lichtwerker bent, of een lichtdrager, of je ziet jezelf als een nieuwe-eeuw mens, of een nieuw-paradigma, revolutionair…dan is dit nu de tijd ervoor, om het licht te vinden, en te houden en het licht vast te houden in jezelf en om begeleid te worden in je communicatie en om duidelijk te zijn in je relaties en dat ook uit te dragen. We gaan het nu uitdragen op een dieper niveau of op een hoger niveau. Of in een intensere omgeving.”

De mantra voor deze week:

Bij het nemen van belangrijke beslissingen
moet ik kalm zijn in mijn hoofd,
door lang, langzaam en diep adem te halen
en me over te geven aan het Goddelijke.

INJOY!

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

2 gedachten over “Kaypacha 30 september 2015 met Nederlandse ondertiteling

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s