Kaypacha 1 september 2015: video met Nederlandse ondertiteling

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler  en Irma Schiffers.

Een prachtige astrologische vooruitblik op de komende  week van Kaypacha. Zoals vorige week al aangegeven reizen Venus en Mars samen voor twee maanden. Kaypacha maakt duidelijk dat dit samengaan -in combinatie met andere astrologische standen en aspecten- vele lagen kent. Eén laag is: “Dit gaat allemaal over het mannelijke en het vrouwelijke, de zoektocht naar relaties, harmonie, balans en vrede met het mannelijke en het vrouwelijke”.

Een andere laag  is: “Het is het mannelijke zaad, de mannelijke fallus die binnendringt en die vrouw opent en de vrouw penetreert. En daarmee het vrouwelijke in haar glorie brengt, in die krachtige expressie van het openen van dat hele oneindige potentieel die in de vrouw aanwezig is.”.

Maar Kaypacha gaat nog een laag verder, waar ook de mantra bij aansluit: “Of het jouw fout was, of de mijne, of waarom ik je pijn deed en ik wilde dat helemaal niet, of waarom je mij pijn deed, was het bewust of onbewust. Er zijn zoveel bewegingen gaande in al onze relaties, omdat ze zo vaak gedreven worden vanuit ons onbewuste, zodat we het wellicht nooit zullen weten.
En dus raden we er maar naar en onze angsten creëren achtervolgingswanen en dan beginnen we naar de ander te wijzen of we geven anderen de schuld, omdat we niet onze fouten willen toegeven. Dat ik fout zat, of slecht bezig was, want we willen ons niet schamen voor onszelf, we willen ons niet slecht voelen over onszelf. (…) En dat gebeurt in deze tijd, dat het mogelijk is om het allemaal te laten ontwarren en gewoon op die plaats blijven staan van het onderzoek. Blijf op die plaats staan of zitten van het ‘niet weten’. Het niet nodig hebben om het te weten.
Het niet nodig vinden om het te rechtvaardigen, of te verklaren, of de schuld te geven, of het op te lossen, blijf gewoon daarin aanwezig. Dit is de onderwereld van het gevoel en het is chaos. En dat is waarin de waarheid ligt. Dit is waarin we een diepere waarheid toestaan die zal opduiken. Meer dan het ego en het intellect dat probeert indruk te maken of het weg te redeneren, moeten we getuige zijn van onszelf, van onze gevoelens. Sommige zullen in dromen tevoorschijn komen of sommige in het echte leven, sommigen zullen de telefoon oppakken en opnieuw contact krijgen of wat dan ook… Er zijn veel verschillende manieren, dat kan astraal zijn of fysiek.”

De mantra voor deze week:

Vergeving is begrijpen
dat ik misschien nooit zal weten,
waarom we elkaar pijn doen
of wie van ons zal moeten groeien.

INJOY!

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

3 gedachten over “Kaypacha 1 september 2015: video met Nederlandse ondertiteling

  1. Aarts Patricia

    Steeds weer uitkijkend naar de Video’s (en vertaling) maakt me zo veel wijzer, alles kunnen plaatsen, rust in men hoofd krijgen “waarom” de dingen zijn zoals ze horen te zijn in het moment
    Fijne boeiende maand voor iedereen gewenst :)

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s