De boodschap is helder: JIJ bent KRACHTIG en zij willen niet dat jij het weet.

manifestationsecretsEen zeer inspirerende boodschap van Inelia Benz die nu zeer actueel is. Voor Inelia Benz is dit de eerste incarnatie als mens. Zij is hier op aarde gekomen om bij te dragen aan de ascentie naar het nieuwe paradigma, zie www.ascension101.com. Bijzondere eigenschappen waarmee Inela Benz mij zeer inspireert, zijn haar kracht om voorbij de angst te gaan en haar oordeelloze en respectvolle benadering van al het leven en van alle mensen.

Bijgaand de vertaling.

 

Jij bent krachtig en zij willen niet dat jij het weet. Wij zijn “zij”?

“Zij” zijn de individuen die de autoriteit op zichzelf projecteren en die de rest van ons laten denken dat we het nodig hebben om dingen van hen te horen, om hun toestemming te krijgen, of hun verplichtingen te voldoen om hier op de planeet te leven. Waarom geven wij aan hen al die autoriteit over ons? Omdat we van dag één geleerd hebben het zo te doen. En omdat, als we het niet doen -zo is ons verteld- dat we dood gaan, of erger nog, dat we zullen lijden.

Laten we nu niet vervallen in de slachtoffer/agressor cyclus. “Zij” bestaan omdat wij allemaal toestaan om hen daar te hebben. De meerderheid van ons vindt het makkelijker om iemand te hebben die de meerderheid van onze levens bestuurt, ons vertelt wat “echt” is, wat niet “echt” is, ons “officiële informatiekanalen” geeft, en ons vertelt hoe we onze levens moeten leven.

Wanneer ik voor het eerst een publiek persoon werd, was er een man die het niet leuk vond dat ik keek naar de vibraties van lijnen, situaties en gebeurtenissen, en ik eenvoudig benoemde wat ik zag met volle autoriteit. Hij suggereerde dat ik woorden moest toevoegen als “in mijn visie” en “mijn opinie is”. Met andere woorden, hij wilde van mij dat ik af zou stappen van mijn persoonlijke autoriteit. Waarom? Omdat hij dit bedreigend vond. Ieder van ons kan zijn persoonlijke autoriteit volledig beheersen en toepassen, maar je ziet dat anderen hierop reageren alsof zij de “formele” autoriteit toepassen, dat is iets wat hun is opgelegd en wat ze moeten accepteren zonder het te bevragen.

Echter, Ik hecht er geen enkele waarde aan, noch ken ik er enige belangrijkheid aan toe, of een persoon “me gelooft” of denkt dat ik complete nonsens uitsla. Waarom? Omdat ik mijn waarheid spreek, mijn werkelijkheid, mijn visie. En ik accepteer volledig dat hun visie anders kan zijn. En dat is OK!

Jij bent KRACHTIG en zij willen niet dat jij het weet. Dit is een waar feit.

“Power-full”. Vol met kracht. Vol met Chi, vol met vermogen om te doen. Het betekent dat je jezelf volledig opnieuw kunt uitvinden met een sterk, persoonlijk besluit die je doorvoert met een verandering van geest, gedachten, woorden en handelingen.

Als voldoende mensen dit feit realiseren, kan dit letterlijk de planeet veranderen en hoe we het leven hierop ervaren.

Vaak, wanneer ik spreek met vergevorderde, spirituele zoekers, zal ik hun vertellen dat hun leven geen betekenis en geen belangrijkheid heeft. Dat hun zoektocht naar spirituele perfectie zinloos is. Dat hun dagelijkse leven zonder relevantie is. De meesten, niet allemaal, flippen dan. Waarom? Omdat een deel van het spel van het bestaan is om betekenis te hebben en belangrijk te zijn. Wij kunnen een geringe waarde geven aan het kijken naar soaps of voetbal op TV en een grote waarde aan het bereiken van verlichting. Maar het gaat simpel om gradaties van betekenis. Beide zijn valse Goden.

Betekenis, en de zoektocht ernaar, is een afleiding. Het feit is: je bent een eeuwig, goddelijk, heel, krachtig wezen. En de rest is alleen maar een droom. We vinden het echter wel leuk om onze dromen betekenis te geven, toch?

Visual IB

En als we ons realiseren dat betekenis en belangrijkheid -of het nu gaat om die van ons of die van anderen- slechts een illusie is, een afleiding, een schakel in de keten van slavernij, dan kunnen we echt in onze KRACHT stappen.

Kracht = het vermogen om te doen = Chi.

Wij geven waarde aan ons leven en aan de levens van anderen. En dit is ook een sleutelelement om ons leven krachtig te leven. Wanneer we waarde gaan geven zonder oordelen via betekenis (of het gaat om die van ons of die van de maatschappij), neemt ons leven een heel andere vorm aan. Wanneer we waarde geven zonder agenda’s, zijn we ook vrij van de agenda’s van anderen. Wanneer we datgene wat er voor ons toe doet, onder de microscoop van ons bewustzijn leggen, kunnen we dingen (fysieke ervaringen) manifesteren die we bewust kiezen en niet de onbewuste, geprogrammeerde betekenis of belangrijkheid.

Waarom zijn we zo gehecht geraakt aan betekenis en belangrijkheid? Omdat alles wat we nodig hebben om een persoon, een maatschappij, een planeet af te leiden, is het een aandachtspunt te geven op het kleine zelf, het ego, het huidige leven of iets anders, en we noemen het “betekenisvol”. En als je die persoon of maatschappij wilt openbreken, is het enige wat je moet doen: het wegnemen van die betekenis of belangrijkheid.

Een voorbeeld uit het echte leven. Als je tegen iemand zegt “Ik hou van je, omdat je mooi bent”, heeft deze zin betekenis en belangrijkheid gekoppeld aan schoonheid. Het tegenovergestelde is als je tegen iemand zegt: “Jij bent belichaamde liefde”. Deze tweede zin is een simpele constatering zonder belangrijkheid of betekenis. En als je het voelt en weet, is het “onvoorwaardelijke liefde”.

Een ander voorbeeld zou zijn: je rijdt een dure sportauto, omdat je dat jong doet voelen, sexy, belangrijk en je anderen laat weten dat je welvarend bent. Het tegenovergestelde is dat je houdt van de ervaring van een luxe auto, het geluid van de motor en de hoge snelheid. De eerste is betekenis, de tweede is pure ervaring.

Een tijdje geleden draaide ik de knop om van het universum van licht/donker-ervaring. Maar een paar milliseconden later, kwam het terug alsof ik het nooit had uitgezet. Dus ik deed het weer. En het kwam weer terug. Ik vroeg mij waarom het bleef terugkomen met al zijn imperfectie, oorlogen, lijden, bewustzijns-slavernij. Het antwoord was heel heel erg simpel; het menselijke ras is niet geschikt om deze scène al uit te spelen. Het ontrafelen van betekenis, belangrijkheid, individualisme, afscheiding en veroveren is nog niet compleet. Ieder persoon moet deze realiteit voor zichzelf bereiken, anders zal het niet gebeuren.

Ik nodig je uit om het paradigma van betekenis en belangrijkheid uit te zetten en te stappen in het paradigma van een bewust gekozen, hoog vibrerende werkelijkheid voor jezelf en anderen.

Deze informatie, de informatie in dit artikel, is gevaarlijk. Het is gevuld met energie en gegevens die de werkelijkheid verbrijzelen. Het is hier om jouw werkelijkheidsconstructie uit te dagen en het tot uitdrukking te brengen, omdat het tijd is dat jij in jouw kracht stapt. Als het niet de tijd is voor jou om volledig in je kracht te stappen, zou je gestopt zijn met het het lezen van dit artikel bij de tweede alinea en zou je niet meer deze woorden lezen. Of, je zult een leegte ervaren voor een paar minuten wanneer je probeert te herinneren wat ik gezegd heb.

Laten we deze informatie wijd en zijd verspreiden!

Vertaling: Bob Kukler

2 gedachten over “De boodschap is helder: JIJ bent KRACHTIG en zij willen niet dat jij het weet.

  1. Michael Jacobs

    Alle verhalen – ook het bovenstaande – zijn door ons bedacht. Zonder de bedenker (bijvoorbeeld tijdens de droomloze slaap) valt het hele universum weg. Alle tegenstellingen die je beleeft, zoals licht en donker, zij en wij, dader en slachtoffer, jij en de wereld, fantasie en werkelijkheid, levend en dood, verdrietig en blij, zijn een product van jouw denken. Je kunt wakker worden uit je droom vol denkbeeldige conflicten en problemen: door telkens opnieuw te erkennen (1) dat zij een droom is, en (2) dat jij haar hebt bedacht. Zo leer je jezelf kennen en waarderen als de machtige en onsterfelijke schepper van belevingen en werkelijkheden.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s