Kaypacha 17 juni 2015

Een wekelijkse bijdrage van Bob Kukler en Irma Schiffers

In het Pele-rapport laat Kaypacha weten dat er astrologisch deze week heel veel gaande is. Eén van de zaken die hij benoemt: “Onze lichamen, onze verlangens, onze seksuele instincten.
Dus dit is zo´n tijd. Het is een prachtige tijd, het is een mooie tijd. Van spelen, Leeuw is het teken van re-creëren, her-creëren en spelen. En wat gebeurt er dit weekend? Oh help!
Niet alleen Venus komt eraan om samen op te lopen met Jupiter, dat zal exact zijn op 1 juli,
maar ze reist samen met Jupiter, een flink tijdje tot ze retrograde gaat lopen, ze zal tot in Maagd gaan en dan achteruit en komt opnieuw langs Jupiter, en gaat dan weer terug en komt weer over Jupiter heen, dat is een periode van zes weken. Prachtig, van half juni tot augustus…”

De mantra voor deze week:

Ik kan klagen en bekritiseren
de gebreken zoeken tussen jou en mij
Maar beter kan ik mijn tijd spenderen
om te leren hoe ik moet vliegen

Voor meer over de astrologische vooruitblik van Kapyacha voor deze week: zie onderstaande video met Nederlandse ondertiteling.

Voor persoonlijk advies over jouw situatie kun je ons vinden op Keyphone.nl

5 gedachten over “Kaypacha 17 juni 2015

 1. nan

  Mooie Pele-rapport.Ik was/ben nu kleuren door mijn eigen lichaam aan het vialuseren, om op die manier mijn zelf te helen. Om mijn plek op deze aarde terug te winnen voor mijn zelf, die ik zelf heb verkwanseld. Om weer in mijn eigen kracht te gaan staan.
  Vriendelijke groet nan

  1. Bob Kukler Berichtauteur

   Cara Nan, mag ik iets zeggen vanuit mijn hart: je hebt je leven niet verkwanseld. Waarom niet? Heel simpel, omdat alles zijn bedoeling heeft in jouw leven en in jouw leven als onderdeel van het geheel. Misschien kun je beseffen dat het gevoel van je leven verkwanselen te maken heeft met je geloofsovertuigingen die ontstaan zijn vanuit de externe wereld (ouders, school, religie, maatschappij)? En die geloofsovertuigingen mag je loslaten. Als je contact maakt met je innerlijke wereld, is alles goed, is alles kloppend, is alles in overeenstemming met je bestemming, met je levensdoel en met wie je wezenlijk bent.
   Hartelijke groet,
   Bob

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s