Maak je wereld groter

Een bijdrage van: Elly de Lezenne Coulander

Begin maart was ik bij een bijeenkomst met de Amerikaanse Judith Moore, een van de beste transmediums van deze tijd, en Martijn van Staveren, een ervaringsdeskundige als het gaat om buitenaards leven. Tijdens één van de lezingen van Martijn waarbij ik eerder aanwezig was, voelde ik een sterke impuls dat het belangrijk was dat Martijn en Judith elkaar eens zouden ontmoeten. Toen ik daarover met hem sprak, vertelde hij dat er al een datum gepland was voor die ontmoeting. Ik was dan ook heel blij dat ik bij die bijeenkomst aanwezig kon zijn.

Omdat ik opnames had gemaakt van die middag, kon ik deze later nog eens afluisteren. Wat ik onlangs ook deed, waardoor de informatie nog dieper tot me door kon dringen. Aan het eind van die bewuste middag sloot Judith af met een prachtige meditatie en ook die deed ik weer mee. Al met al was ik zo een paar uurtjes in heel andere sferen. Dat zijn zo van die momenten dat ik helemaal open sta voor boodschappen uit de andere wereld en zo gebeurde. De Goddelijke Moeder meldde zich weer met een boodschap die ik ook helemaal kon plaatsen, omdat ik in mijn consulten regelmatig met mensen in contact kom die (over)vermoeid zijn en/of het moeilijk hebben om de weg in hun leven te vinden. Als jij je daarin herkent, dan is deze boodschap ook voor jou.

lelie“Kinderen van licht, hier ben ik, de Goddelijke Moeder, in al mijn kwetsbaarheid. In al mijn naaktheid sta ik voor jullie. Ik kan jullie vermoeidheid voelen. Vermoeidheid die uit jullie ogen springt. Vermoeidheid die jullie onder het maaiveld houdt. Het gaat niet om wat je doet, maar om wie je bent. Soms lijkt de weg voor je zo grijs, zo doelloos. Maar weet dat jouw weg nooit doelloos is. Jouw weg heeft een doel, altijd. Jouw doel is om wie je bent achter heel veel lagen van ervaringen te voorschijn te laten komen en alleen jij kunt dat. Een ander kan dat niet voor jou doen. Een ander kan wel zien wie jij werkelijk bent. Die kan de stralen van die Goddelijke verschijning die jij bent wel waarnemen. Maar zolang jijzelf verstopt zit voor jezelf, zul je eerst al die lagen af moeten pellen als de lagen behang in een oud huis. Het is nodig om al die lagen stuk voor stuk te verwijderen en dat is een flinke klus. Maar het is mogelijk. Door elke keer een laag oud behang te verwijderen, kom je steeds dichter bij je ware zelf. Kom je steeds dichter bij die stralende persoonlijkheid die je werkelijk bent die zich nergens achter hoeft te verschuilen.

Weet dat je een ziel bent met zo ontzettend veel ervaring en dat je een weg gekozen hebt op aarde die niet altijd even makkelijk is. Ik wéét ook dat het niet altijd even makkelijk is, maar weet je nog toen je leerde lopen. Weet je nog dat je voor het eerst ging staan en dat je weer terug viel op je billen. En toch, iedere keer weer stond je op en je begon je eerste stapjes te maken en oeps, daar viel je weer op je billen en toch, toch hield je vol en ging je door. babiesEn weet je nog hoe je aangemoedigd werd om steeds meer stapjes te maken en dat je eigenlijk, eigenlijk die aanmoediging helemaal niet nodig had, want jij wilde de wereld verkennen. Jij maakte je wereld groter door te gaan staan, door te gaan lopen. Die herinnering zit zo sterk in je onderbewustzijn. Iedere keer als je voor een uitdaging staat, zoek die herinnering op. Je drive om de wereld te verkennen was zo groot dat je bleef doorgaan.

Alles wat daarna gekomen is en wat er nog komt, kun je met diezelfde intentie benaderen. Maak weer contact met die onbevangenheid, het vooruit willen, het ontdekken, het oefenen, het oefenen, het oefenen. Het heeft je wereld verrijkt, vergroot. Nogmaals, iedere keer als je een uitdaging in je leven tegenkomt, grijp terug naar die onbevangenheid, die expansiedrift in jezelf en je zult elke moeilijkheid overwinnen. Als je maar vasthoudt aan die onbevangenheid en expansiedrift.

Ik ben blij dat ik je daaraan heb mogen herinneren. Voel mijn blijdschap. Ik ben altijd bij je bij elke stap die je maakt. Herinner wie je werkelijk bent. Ga in liefde, wees liefde.”

Elly de Lezenne Coulander
Elly is bereikbaar op nummer 0909-0503 op KeyPhone.nl
Logo Keyphone wit

5 gedachten over “Maak je wereld groter

  1. nanet

   Hallo Elly de Lezenne Coulander
   Vergeef me voor mijn vraag.Maar wat/waarom/en hoe met jouw eigen ontwikkelende gevoel wilde je je naar Matijn Staveren. Je schreef dat je er eerder was. En nadat je bij Martijn was, dat het exstra verstekte via jouw eigen ik die je had/heb.Is dat een ondersteuning.Is dat gevoel in een met wat jij al heb of ligt het naast elkaar. Hoe ervaar u/jij dat.
   Vrg nanet

 1. ellydlc

  Hi Nanet,
  Het heeft even geduurd voordat ik aan een antwoord toekom. Judith Moore is een week bij mij te gast geweest en dat gooit mijn eigen ritme door de war. Nu heb ik weer tijd om te reageren.
  Het was een innerlijk weten dat ik naar de lezingen van Martijn van Staveren moest gaan, toen ik de uitnodiging daarvoor kreeg. Ik ben heel selectief in dit soort dingen. Inmiddels heb ik vier van zijn lezingen bijgewoond, een persoonlijke sessie bij hem gedaan en een oefenavond gevolgd. Het is me al lang duidelijk dat ik wat van hem kan leren en zo’n gevoel heb ik lange tijd niet gehad. Niet uit arrogantie, maar omdat ik zelf al het één en ander heb gedaan in mijn leven. In het werk met cliënten ben ik al diverse keren in aanraking gekomen met buitenaardsen en buitenaardse krachten en dat is heel helend voor mijn cliënten. Ik ben ook heel dankbaar dat ik dit soort werk kan en mag doen en Martijn kan me leren het contact met buitenaardsen verder uit te breiden.
  Hartegroet,
  Elly

 2. nan

  Halllo Elly de Lezenne Coulander
  Mijn vraag aan jouw hoe is toen die tijd het contact met buitenaardsen onstaan in jouw relatie met cliënten.Als je daar evt een antwoord kan/mag geven.
  Vr groet nan

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s