Van agressie naar groei

De Goddelijke Moeder heeft al een tijdje haar rechterhand op mijn linkerschouder. Ik vraag haar welke boodschap ze vandaag heeft.

“Het is tijd voor ontspanning, ontspanning, ontspanning. Mensen van de aarde gaan een nieuwe tijd tegemoet. Mensen van de aarde krijgen te maken met veel agressie. De enige manier om met agressie om te gaan, is: ontspannen. Tel tot tien en ontspan, ontspan al je cellen, al je spieren, je organen. Ontspan, ontspan, ontspan. De tijd op aarde is uitdagend. Veel van jullie zullen niet in de gaten hebben wat er gebeurt. Een aantal wel, omdat hun bewustzijn op een hoger niveau ligt. Als je ontspant, kun je makkelijker met de stroom van de nieuwe tijd meegaan.

Allemaal hebben we te maken met vormen van frustratie en frustratie kan al heel snel leiden Foto artikel Elly 1tot agressie. Weet dat elke agressie die je op anderen botviert, agressie tegen jezelf is, tegen je eigen zijn, tegen je eigen ziel. Als je net als ik op een afstandje kunt kijken, dan heb je een beter overzicht en zou je nooit agressief worden, omdat je dan zou zien wat het gevolg van agressie is. Agressie kan al snel leiden tot oorlog, kleine oorlogjes in je eigen omgeving en grotere oorlogen zoals in het Midden-Oosten. Agressie is altijd destructief voor degene op wie je je agressie afvuurt, afreageert, maar nog meer voor jezelf. Kijk naar waar die agressie vandaan komt. Is het werkelijk nodig om je frustratie om te laten slaan in agressie. Nee, zeg ik, dat is helemaal niet nodig. Als je gefrustreerd bent door wat dan ook, iets negatiefs wat iemand tegen je gezegd heeft of als iemand niet wil meewerken, je niet gedaan krijgt wat je zou willen, dan is dat om je beter naar je eigen gedrag te laten kijken. Wat heb je op dat moment te leren. Is het werkelijk zo belangrijk dat jouw wens op dat moment in vervulling gaat? Dat gebeurt wat jij wilt? Als je dat bekijkt vanuit het grotere geheel, is het antwoord meestal: nee.

Foto artikel Elly 3Lach vaker om jezelf. Dat kleine wezentje in het grote universum dat zijn zin niet krijgt, dat gefrustreerd raakt. Als je zo naar jezelf kunt kijken, dat kleine miertje in dat grote geheel, is het helemaal niet interessant dat jij je zin krijgt. Als het iets is wat je gewoon niet lukt waardoor je gefrustreerd raakt, blijf dan oefenen, oefenen en oefenen. Neem er de tijd voor. Jullie eisen zoveel van jezelf. Neem er gewoon de tijd voor en kijk naar jezelf. Kijk naar je eigen gedrag en lach dan om jezelf. Je bent maar dat kleine speldeknopje in dat hele universum. Het is totaal niet interessant dat jij op dit moment je zin krijgt. Het is veel belangrijker dat je dat beseft om je te helpen uit die frustratie te blijven, zodat er ook geen agressie op hoeft te volgen, zodat jullie je frustratie niet op een ander hoeven bot te vieren. Neem gewoon de tijd om naar jezelf te kijken. Het maakt het leven op aarde zoveel makkelijker

Jullie mensen zitten in zo’n grote transformatie en kennelijk wilde jij daar bij zijn, anders was je nu niet op aarde. Als je je dat weer herinnert dat je in deze spannende tijd op aarde wilt zijn, laat dan elke frustratie die er maar op je pad komt los door haar lief te hebben, haar te omringen met liefde. Als je die frustratie omringt met liefde dan wordt ze opgenomen in de trilling van liefde. De trilling van liefde die voor jullie aardemensen de hoogste trilling heeft. Je frustratie wordt dan getransformeerd naar een hogere trilling en dat is waar het om gaat in deze heftige tijd op aarde. Stuur vanuit je hart liefde naar elke frustratie die er in je opkomt. Omring haar, erken haar en laat haar door de trilling van liefde los. En zo kun je alles wat je uit evenwicht brengt, transmuteren naar een hogere trilling. De trilling die bij de echte jij past.

Foto artikel Elly 2Dit is waar het om gaat, het verhogen van je trilling. Verhogen van je trilling, zodat je steeds makkelijker in contact komt met de trilling van de vijfde dimensie waar de aarde vanuit de derde dimensie naar op weg is. De trilling van liefde brengt je in balans. De trilling van liefde maakt het zoveel gemakkelijker om alles wat je tegenkomt op je pad aan te kunnen en verder te kunnen groeien. Weet dat ik je daar met al mijn liefde bij wil helpen en je me altijd om hulp mag vragen. Weet dat ik van jullie houd en weet ook dat je er in jullie wereld niet alleen voor staat.

Ga in liefde, ga in vrede.

Ik vind het een prachtige boodschap en wil deze dan ook graag met jou delen. Doe er je voordeel mee. Ik hoop dat jij deze weer met anderen deelt en die weer met anderen, zodat de boodschap zich uitbreidt als de cirkels die ontstaan als je een steen in het water gooit.

Ik wens je veel groei.

© Elly de Lezenne Coulander

Elly is bereikbaar op nummer 0909-0503 op KeyPhone.nl
Logo Keyphone wit

de sleutel naar een betere wereld

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s