Maart 2015: Creëer je eigen leven

Een bijdrage van: Elly de Lezenne Coulander

stenenorakelHet is volle maan en inmiddels al nacht. Voor mij een goed moment om met het Siberische Stenenorakel te werken. De energie van de nacht is zo lekker rustig. De maan staat in het teken Maagd en dat is een goed moment om ons te realiseren dat we alles kunnen creëren wat we willen. Als ik dan ook de stenen heb gegooid, kijk ik er niet verbaasd van op dat zo goed als alles aan de positieve kant van het orakel ligt.

Er komt meer stabiliteit in werkgelegenheid. Dat betekent dus dat de werkloosheid afneemt. De vraag is alleen tegen welke prijs, want de financiële vooruitgang heeft niet dezelfde tred als de werkgelegenheid. En dat merk ik in mijn omgeving. Er zijn helaas nog te veel mensen die financieel niet rond kunnen komen en dat zou in een land als Nederland toch niet mogen voorkomen. Zeker niet als we horen dat criminelen door de overheid aardige bedragen worden toegestopt. Dat is toch de wereld op zijn kop.

Ik kom daarmee gelijk bij het volgende onderwerp. Er zullen steeds meer ‘geheimen’ en/of misstanden boven water komen en dat zou wel eens op een heftige manier kunnen gebeuren. Ik zal er niet van opkijken als er meer klokkenluiders aan de bel gaan hangen en hem flink laten luiden. Misstanden bij de overheid, in het bankwezen, in de rechterlijke macht en ga zo maar door. Onze ogen gaan steeds verder open en we zullen ons vaker gaan afvragen of we de waarheid wel te horen krijgen en of de waarden en normen die we belangrijk vinden nog wel maagdenhuisworden nageleefd in ons land. Kijk maar naar wat er op dit moment in het Maagdenhuis  gebeurt. Een bezetting op een heel andere manier dan jaren geleden. Toen gingen de bezetters op de barricaden en dat was passend voor die tijd. De bezetters van nu sluiten de deuren niet, maar willen discussie. Deze manier van aandacht vragen voor ongelijkheden of misstanden zal in de komende tijd toenemen.

Tijdens mijn consulten hoor ik nog wel eens wat over problemen in families. In het orakel zie ik dat we familie toch heel hard nodig hebben. Dat kan zich manifesteren in het verstevigen van of (weer) aantrekken van familiebanden. Er is nog een andere manier,want het gaat namelijk niet alleen om echte familie, zoals ouders, broers en zussen. Als het met familie niet zo goed vlot, kun je ook mensen om je heen verzamelen die als familie voor je voelen. Waar je op kunt terugvallen, waar je mee kunt delen, die er voor je zijn als het nodig is. Bijna alVolle maan Heidi Amsterdam-20120929-00497lemaal komen we mannen en/of vrouwen tegen waarvan we het gevoel hebben dat er een bijzondere connectie is zonder dat we daar per se een liefdesrelatie mee willen hebben. We herkennen dan de ziel van die persoon. Als we die mensen om ons heen verzamelen, dan creëren we eigenlijk onze spirituele familie op aarde. En daar kunnen we heel veel plezier van hebben, want die zouden wel eens in staat kunnen zijn het beste van jou naar boven te laten komen.

Ach, wat kan een volle maan toch inspirerend werken.

 

© Elly de Lezenne Coulander

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s