Voorspellingen: Beter goedschiks dan kwaadschiks

Een bijdrage van: Elly de Lezenne Coulander

De overgang van het ene naar het andere jaar zorgt altijd voor veel voorspellingen her en der. Natuurlijk heb ik het Siberische Stenenorakel ook gebruikt om een voorspelling voor 2015 te doen. Deze kun je lezen in het prachtige e-magazine Nu1. Als je deze link aanklikt, kun je de laatste editie zowel in het Nederlands als in het Engels vinden. Even door het blad heen bladeren en je komt bij de voorspelling.

Over januari kan ik het volgende vertellen. Ik zie gelukkig weinig negatiefs voor deze maand, maar wel zie ik dat de energie wat uit ons wegebt. Niet zo raar natuurlijk, zo richting lente, maar toch een gewaarschuwd mens telt voor twee. Let dus wat meer op je gezondheid. Ik hoor heel wat gehoest en geproest om me heen en doe daar zelf aardig aan mee.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Het orakel geeft aan dat we naar buiten moeten om onze gezondheid een oppepper te geven. Met zonnig weer is dat ook heerlijk, maar donker weer daagt niet echt uit om onze neus buiten de deur te steken. Dan hebben we de neiging om lekker warm binnen te blijven zitten. Toch, warm aangekleed geeft het echt een reusachtige boost om met de neus in weer en wind te lopen. In januari levert de zon nog geen vitamine D op trouwens. Daar staat de zon te laag voor, maar beweging geeft beweging en zo kun je je energieker gaan voelen. Doen dus.

Reken erop dat er in de familie wat reuring kan ontstaan en dat kan heel onverwacht zijn. Het orakel geeft nooit aan of onverwachte dingen positief of negatief zijn, want onverwacht moet onverwacht blijven. Toch is het handig om er een beetje op voorbereid te zijn, want dan kun je er beter op reageren.

Gelukkig blijft de economie gestaag vooruitgaan. Het zou fijn zijn als dat in de portemonnee ook te voelen is. Jammer genoeg zie ik dat niet helemaal gelijk opgaan. Het financiële herstel gaat langzamer, maar geef de moed niet op. Het komt goed.

De afgelopen jaren zijn voor veel mensen best zwaar geweest en het lijkt erop dat veel van die zwaarte in 2015 gaat wegvallen. Aan het eind van het jaar zie ik meer blije mensen. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met de verandering die er in ons denken gaat ontstaan. Er is al een beweging gaande aan de buitenrand van onze aura die ons als het ware de weg wijst naar een denken vanuit het grotere geheel en niet meer vanuit het ikke ikke ikke.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Alleen dat ANWB-bord kunnen de meesten van ons nog niet zien. Het is te fijnstoffelijk en kan zich daardoor nog niet tot uitdrukking brengen. Net als alles wat uiteindelijk in een waar te nemen vorm verschijnt, moet het zich door alle lagen van onze aura heen naar ons eigen lichaam bewegen. Pas als het ons mentale lichaam bereikt, komt het in het zicht van ons denken. Dan passeert het nog ons emotionele en etherische lichaam voordat het ons fysieke lichaam bereikt. Dat is het moment dat we niet alleen meer vanuit het grotere geheel gaan denken, maar ook gaan doen. Nou dat duurt nog wel even.

Aan de andere kant hoeveel tijd krijgen we nog om op deze zachte manier de wereld te veranderen. Als het niet goedschiks gaat, dan zou het wel eens kwaadschiks kunnen gaan gebeuren, blijkt uit het orakel. Dat is niet om je bang te maken, maar ik zie wel dat zet je de kont tegen de keer en heb je zoiets van het zal mijn tijd wel duren, dan gaan we echt opgeschud worden en dat zal niet altijd op een prettige manier gebeuren. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar de zachtere manier. Als steeds meer mensen daar in dit jaar voor kiezen, zijn we aan het eind van het jaar wellicht met zoveel bewuste denkers en doeners die het grotere geheel kunnen overzien, dat we dat opschudden niet meer nodig hebben. Hoe blij kan je dat maken.

Ik wens je een overzichtelijk, blij, liefdevol 2015 toe.

Elly de Lezenne Coulander
Januari 2015

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s