Tom ‘Kaypacha’ Lesscher nu in het Nederlands

Bijdrage van: Irma Schiffers

Astroloog ‘Kaypacha’ (Tom Lesscher) is zo’n beetje mijn grootste favoriet, die ik  dan ook wekelijks volg met zijn ‘Pele-report’. Een prachtmens (en een echte authentieke Leeuw) die heel veel doet om de verschuiving naar het nieuwe tijdperk (the new paradigm) te begeleiden. Hij geniet dan ook terecht van een grote populariteit in de hele wereld. Onlangs was hij in Nederland voor een lezing en een weekend-workshop, maar helaas, helaas; ik was niet in de gelegenheid om daarheen te gaan.  Misschien een volgende keer wanneer hij ons land weer aandoet.Tom Lesscher

Wel ben ik vrienden met hem op Facebook en we hebben weleens wat mailcontact o.a. over een aantal van mijn artikelen die daar geplaatst werden en onze overeenkomstige onderwerpen.

Afgelopen week van dinsdag op woensdagnacht kwam zijn weekrapport weer binnen per video. En ik dacht bij mezelf: waarom zou ik het niet meteen in het Nederlands vertalen voor al diegenen die hem vanwege de Engelse taal niet kunnen volgen…? En dat deed ik. Tom was helemaal ‘amazed’ en blij, zo liet hij mij vanuit Egypte weten, dus ik zal dat iedere week blijven doen. De vertaling (Dutch) staat voortaan onder de wekelijkse mantra onder zijn video. Dus voor wie geïnteresseerd is in wat hij te zeggen heeft, zie hier de video van afgelopen week met Nederlandse vertaling, maar ook de komende rapporten zullen daar in het Nederlands komen te staan zodra ik ze vertaald heb.

Hier de Nederlandse vertaling (in transcript) zodat je kunt meelezen tijdens de video wanneer je beide schermen open zet naast elkaar.

 

© Irma Schiffers

Ik ben tegenwoordig zelfstandig en voortaan te consulteren op mijn eigen lijn: 0909-0501 (eveneens voor 0,90 cent per minuut)

Alle artikelen worden belangeloos geschreven ten bate van ‘humanity’ en mogen verspreid worden, mits voorzien van bronvermelding (conform de auteursrechten)

2 gedachten over “Tom ‘Kaypacha’ Lesscher nu in het Nederlands

  1. nanette

    Hallo irma bedankt wederom voor de vertaling.
    Ik vond /vind het interessant om te lezen. Maar mocht het twee keer lezen. Is Miguel Angel de persoon die in Rome/a ( in Tom zijn verhaal) de persoon die met zijn medemensen via meditatie de sleutel probeerde om te draaien? Roma naar Amor om dat daar leylijnen lopen? Het vaticaan bedoel ik ermee. En verder: Wat er mist in het T-vierkant is Tweelingen is het Nu gevoel via meditatie en of yoga te bereiken. Ik wou dat ik het kon. Ik ben zelf tweeling -sterrenbeeld- en heb een tweeling zus. Ik hoop voor mijzelf dat ik het gevoel bereik van het nu. Van wat ik al eerder wilde.
    Vriendelijke groet, nanet

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s